سلام
من جستجو كردم ولي چيزي در اينمورد بدست نياوردم.
ميخواستم راهنمايي كنيد كه چطور ميشه ايميل فعال سازي كه در هنگام ثبت نام كاربر جديد براي او ارسال ميگردد را بطور كامل به فارسي ترجمه كرد؟
و آيا اصولاً مي توان متن آنرا نيز تغيير داد؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من جستجو كردم ولي چيزي در اينمورد بدست نياوردم.
ميخواستم راهنمايي كنيد كه چطور ميشه ايميل فعال سازي كه در هنگام ثبت نام كاربر جديد براي او ارسال ميگردد را بطور كامل به فارسي ترجمه كرد؟
و آيا اصولاً مي توان متن آنرا نيز تغيير داد؟
ممنون
از تو فایل زبان این کار رو میشه کرد.
سلام
من فايل ترجمه را هم ويرايش كردم و تست كردم ولي ايميل ارسالي هنوز هم انگليسي بود. فايل ترجمه را نيز از طريق مديريت ترجمه بروزرساني هم كردم ولي فايده اي نداشت. فكر كنم يك جاي ديگه رو هم بايد دستكاري كرد. درسته؟
من ترجمهي آن متن را در قسمت :
" " msgstr
انجام دادم. البته قبلش هم خود كلمه Hello را نيز حذف كردم و در جاي اين كلمه ترجمهاش را نوشتم و تست كردم فايده اي نداشت.
ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.
شما در قسمت ترجمه خود مامبو متن مربوط به نامه را پیدا کنید و ترجمه کنید.
یعنی شما اینکار رو کردید ولی نامه باز هم فارسی هست؟
من همهي ترجمه ها را از طريق فايل fa_IR انجام داده ام و سپس به كنترل پنل مامبو مي روم و برورز رساني ميكنم در قسمت مديريت ترجمه.
الان هم براي اين مورد همين كار را كردم ولي جواب نداد.
ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.
كسي راه حل ميدونه؟
شما دیگه لازم نیست در مدیریت ترجمه کاری رو انجام بدید فقط فایل زبان رو تغییر بدید و ذخیره کنید
همین
باید کار کنه.
در ضمن شما نباید HELLO رو تغییر بدید باید زیرش که خالی هست رو بین دو تا کتیشن رو ترجمه رو بنویسید.
منظورتون اينه كه ترجمه رو در اينجا بين دو كوتيشن قرار بدهم:
" " msgstr
من حقيقتش اين كار را كردم ولي جواب نگرفتم.
من آزمایش کردم و هیچ مشکلی نبود
لطفا کمی دقت کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
جناب آقاي سيادتي: ميشه لطفاً همون قسمت را فقط يك جمله را ترجمه شده بنويسيد و اينجا كپي بزنيد. چون من هر كار كردم نشد. مطمئناً من دارم ترجمه را اشتباهي يه جاي ديكه وارد ميكنم. منظورم در همون قسمته ولي جاي ديگش.
ممنون
با سلام
من این کد رو فارسی کردم .به گمونم درست باشه .راستش من تا حالا با این فایل زبان جدید کار نکرده بودم.اما طبق فارسی سازی که خود تیم انجام دادن انجام دادم.در ضمن اگه مشکل املای و گرامری داشت مارو ببخشید چون برای نمونه گذاشتم. اما فکر میکنم بعضی از این \n ها اضافی باشند.شما چی میگید؟
اگه درست فارسی کردمه بودم آفرین به خودم و اگه اشتباه بود مارو ببخشید . ;D
اینم کد:
یا حقکد:msgid ""
"Hello %s,\n"
"\n"
"Thank you for registering at %s. Your account has been created but, as a "
"precaution, it must be activated by you before you can use it.\n"
"To activate the account click on the following link or copy and paste it in "
"your browser:\n"
"%s\n"
"\n"
"After activation you may login to %s using the following username and "
"password:\n"
"\n"
"Username - %s\n"
"Password - %s"
msgstr "با تشکر از عضويت شما %s.اکانت شما ايجاد شده است اما شما ميبايست براي اينکه بتوانيد از آن استفاده کنيد آن را فعال کنيد.براي فعال کردن اکانت خود بر روي لينک زير کليک کنيد و يا آن را کپي کرده و در مرورگر خود پست کرده:\n
%s\n
\n
بعد از فعال سازي شما ميتوانيد به %s وارد شويد با استفاده از نام کاربري و کلمه عبور خود:\n
\n
نام کاربري - %s\n
کلمه عبور - %s"
من هم دقيقاً مثل اين عمل كردم ولي نميدونم چرا نميشه.
با سلام
آيا درست فارسي شده. منظورم ترجمه نيست.
msgid ""
"Hello %s,\n"
"\n"
"%s\n"
"\n"
"\n"
"Username - %s\n"
"Password - %s"
msgstr "با تشکر از عضويت شما %s.اکانت شما ايجاد شده است اما شما ميبايست براي اينکه بتوانيد از آن استفاده کنيد آن را فعال کنيد.براي فعال کردن اکانت خود بر روي لينک زير کليک کنيد و يا آن را کپي کرده و در مرورگر خود پست کرده:\n
%s\n
\n
بعد از فعال سازي شما ميتوانيد به %s وارد شويد با استفاده از نام کاربري و کلمه عبور خود:\n
\n
نام کاربري - %s\n
کلمه عبور - %s"
اینجوری بهتره ;)کد:msgid ""
"Hello %s,\n"
"\n"
"%s\n"
"\n"
"\n"
"Username - %s\n"
"Password - %s"
%s\n
\n
\n
نام کاربري - %s\n
کلمه عبور - %s"
آره درسته
سلام
ولي متأسفانه عمل نميشه. يعني وقتي تغيير ميدهم و سپس بروز رساني ميكنم، دوباره انگليسي ايميل ميشه.
ممنون
.
والا باید کار کنه
اگه نمیکنه مشکل حتما از شما هست!
[quote author=sadatian link=topic=3960.msg27803#msg27803 date=1170787908]
.
[/quote]
بعد معنی این پست چیه؟؟؟؟؟
توضیح کامل میدید لطفا!
با سلام
راستیتش منم هر تغییری که در ترجمه(به غیر از متن ایمیل) میدم موقعی که مامبو رو بالا میارم هیچ تغییری احساس نمیشه.یعنی بازم همون متن دوباره میاد.
نمیدونم چرا اینجوریه.
به هر حال دوستان بهتر میدونند.
یا حق
سلام
عجب پيچيده شده اين فارسي سازي.
تو مامبو 4.6.1 زبان کاملا مشکل دات و ما با تغییرات زیادی زبان فارسی رو براش محیا کردیم
میتونید صبر کنید در نسخه 4.6.2 (که الان در مرحله تست و stable شدنه و بزودی میاد بیرون) این اشکالات کاملا رفع میشه.