-
مشکل در ادیتور
سلام دوستان خسته نباشید
مامبوی من نسخه 4.6 هست اما مشکلی در ادیتور وجود داره لطفا راهنمایی کنید مشکل از این قراره که آیکونها مربوط به انتقال متن و همچنین قرار دادن لینک باز نمیشه ! البته هیچ اروری هم نمیده ! لطفا بگید باید چی کار کنم و مشکل از کجاست ؟
متشکرم
-
پاسخ : مشکل در ادیتور
-
سلام و ممنون
بله با اکسپلورر که اصلا باز نمیشه این مشکل در فایر فکس هست
باید چی کار کنم ؟
-
سید با یع عکس دقیق نشون میدی ...
-
ببینید من مثلا می خواهم از بین یک متن کلمه یی را بلوکه کنم و لینک و ادرسی را به ان وصل کنم برای این کار آن کلمه را مارک میکنم بعد بر روی آیکون پیوند (insert/edit link ) کلیک میکنم تا امکان درج ادرس لینک مورد نظرم را بدهد اما جز صفحه یی سفید صفحه ی دیگری باز نمیشود . در مورد درج متن از ورد یا وارد کردن کد اچ تی ام ال هم همین مشکل هست وقتی برروی آیکون های مربوطه شان در بالای کادر ادیت کلیک میکنم فقط صفحه یی سفید رنگ باز میشود و عملا امکان کپی پیست متن یا کد را نمیدهد !!!
لطفا راهنمایی کنید چطور این مشکل مرتفع میشود
متشکرم
-
سلام محمد جان
منظورشون اينه كه صفحه هايي كه به صورت popup تو اديتور باز ميشه مثل html و link و ... وقتي باز ميشه محتواش نمياد
و يه صفحه خالي نمايش داده ميشه
مشكل از مرورگر و جاوا نيست؛ منم تست كردم تو دستگاه منم مشكل داشت
يا علي
-
سلام دوستان
با توجه به توضیحاتی که داده شد اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه تا این مشکل رو رفع کنم
متشکرم
-
شما یکبار ادیتور رو پاک کنید و از اول نصب کنید
-
سلام و ممنون از لطفتون
من نه تنها دو بار این کار رو کردم و فولدر ادیتور رو پاک کردم و جایگزین کردم حتی کل مامبو رو هم اوررایت کردم اما مشکل حل نشد !
-
روی لوکال هم همین مشکل رو دارید ؟
-
برای اولین بار که مامبو رو نصب کردم مشکلی نبود و به راحتی کار میکرد اما بعضی از کامپوننتها و ... مشکل داشت و به سفارش دوستان یکبار مامبو رو اوررایت کردم از اون به بعد این مشکل به وجود اوده