سلام
بعد از نصب جوملا(یعنی هر جوملایی(1.5و2.5و3) و هر ورژن دیگه ای با رفتن به phpmyadmin این ارور نمایش داده میشه ممنون میشم یکی جوابم بده
Forbidden
You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بعد از نصب جوملا(یعنی هر جوملایی(1.5و2.5و3) و هر ورژن دیگه ای با رفتن به phpmyadmin این ارور نمایش داده میشه ممنون میشم یکی جوابم بده
Forbidden
You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.
سلام
با پشتیبانی هاست تماس بگیرید
سلام دوست عزیز یه مشکل دیگه برام پیش اومده مشکلی قبلی حل شد در ضمن هاست من مجازی هست اسمش ومپه2.5
وقتی که تو مرورگر localhost/نام پوشه رو مینویسم قسمت نصبی بالا میاد ولی چند تا ارور توی بعضی از فایلای php میده مثلا فایل input.php و loader.php
البته باید بگم که جوملا 2.5 رو میخوام نصب کنم خیلی کمتر خطا نسبت به جوملا 1.5 داره وقتی رو قسمت next کلیک میکنم تو همون مرحله اول که زبان هستش
گیر میکنه دیگه جلو نمیره در ضمن ویندوزم 8و 64 بیتی هستش ممنون میشم زودی جوابمو بدین.
راستی عکسای ارورها رو دوست عزیز چطور میشه تو این سایت بزنم تا ارورها رو دوستان ببینن تا اگه میتونن کمکم کنن ممنون
نسخه و ورژن php / ,y sql باید بالا باشه تا دچار چنین خطاهایی نشید
اخرین نسخه از نرم افزار های WAMP / Xamp رو نصب کنید
سلام ممنون که جوابمو دادین آخه آخرین ورژن ومپو(2.5) نصب کرده بودم ولی بازهم خیلی ارور داره
بعد easyphp رو هم نصب کردم که آخرین ورژنش نبود ولی ارورهایی دیگه داشت ارورش اینه:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
لطف کنید بگید چطور میشه عکس ارورها رو تو این کامنت بگذارم ممنون
شما می خواهید چکار کنید ؟
بسته نصبی نصب کردید و دارید بک اپ اپلود می کنید ؟
مشکل از عدم ایجاد جداول نامبرده در بانک اطلاعاتیست ...
دوست عزیز فقط میخوام جوملا 1.5 رو با هر سرور مجازی ای بود نصب کنم مثلا ومپ یا ایزی پی اچ پی و ...
بله میدونم مشکل از بانک اطلاعاتیه ولی چه مشکلی خب راه حلشو میخوام
جوملا 1.5 به زباله دان برنامه نویسی پیوسته
متاسفانه من با 2.5 شروع کردم و سر در نمیارم
آخه دوست عزیز 2.5 هم خطا داره ولی نسبت به جوملا 1.5 کمتره
مشکل از ورژن mysql / php هست
چون متن پیام خطا داره همین رو میگه
جوملا 3 به بالا رو هم تست کنید
جوملا 2.5 هم چند ماه دیگه به زباله دان خواهد پیوست
دوست عزیز ورژن 3 رو نصب کردم ولی خواستم از آموزش های شرکت لیندا استفاده کنم که خودش از ورژن 1.5 استفاده میکنه
که وقتی یه چیز گفت بتونم اون رو پیدا کنم که البته ورژن 1.5 رابط کاربری ساده تری داره وقتی که راه افتادم از ورژن های بالاتر استفاده میکنم
ممنون میشم کمکم کنید تا این ورژن رو نصب کنم البته باید بگم که ورژن 1.5.19 رو دانلود کردم ولی خواستم نصب کنم که باز هم خطاهای زیادی داشت.