-
حذف ایکن های جوملا
با سلام
من کاربر مبتدی جوملا هستم.سایت ام روی لوکاله
میخوام آیکن جوملا را در صفحه ی لاگین و در قسمت پنل مدیریت حذف کنم. تمامی آیکن و تصاویر جوملا رو در فایل های قالب سایتم حذف کردم و کش مرورگر رو هم پاک کردم اما بی فایده بوده. لطفا راهنمایی کنید:(:(:(
-
آیا شما می خواهید آیکون جوملا فارسی در آدرس administrator/ از سایت خودتان را حذف کنید؟ :coool:
-
سلام.میشه یه ادرس ایمیل بدین تا من تصاویر و جایگاه موردنظر لوگو رو براتون بفرستم تا بهتر متوجه بشین؟
-
این کار راحته با یه جستجو در اینترنت آموزشش رو یاد میگیرد
-
خوب پیدانکردم که اینجا مطرح کردم
-
پاسخ پرسش بنده را نمی دهید؟ :coool:
-
کدوم پرسشتون.میشه ایمیلتون رو بدین من تصویر مکان های جوملا رو بفرستم؟ بله در پنل مدیریت وب سایت
-
سلام
دوست عزیز لطف کنید عکس هارو در سایت های آپلود رایگان عکس آپلود کنید و لینکش رو اینجا قرار بدید تا سریع تر به مشکلتون رسیدگی بشه
موفق باشید
-
برای تغییر لوگو ها میتونید از پلاگین های مدیریت استفاده کنید
-
شما نمیتونین آیکون های مدیرتیت جوملارو عوض کنین
اگه منظور شما هدر و یا favicon باشه رو فقط میشه عوض کنین
نحوه ی مطرح کردن سوالاتتون رو هم درست کنین که گنگ نباشه
موفق باشید
-
سلام دوست عزیز
برای عوض کردن لوگو جوملا به از تب بالا
به قسمت افزونه ها برو بعد قالب ها رو انتخاب کن و بعدش گزینه isis-defult رو انتخاب کن
در صفحه جدید بر روی گزینه advance کلیک کن و اونجا بخشی برای بارگذاری عکس وجود داره
»وفق باشید
-
بهترین کار این هست که جوملا را از سایت اصلی جوملا دانلود کنید تا نسخه دست نخورده آن را استفاده کنید. البته برای حذف آیکون نیز هم میتوانید عمل کنید ولی ممکن است بخش های دیگر جوملا تغییر داده شده باشد پس دانلود از جوملا بهترین راه حل است. :coool: