سلام
بنده امكان سفر به تهران و خريد خريد پكيج نرم افزاري و كتاب تيم مامبولرن را ندارم
كسي از دوستان مي تونه من را براي تهيه اين مجموعه راهنمايي كنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بنده امكان سفر به تهران و خريد خريد پكيج نرم افزاري و كتاب تيم مامبولرن را ندارم
كسي از دوستان مي تونه من را براي تهيه اين مجموعه راهنمايي كنه؟
بعد از اتمام نمایشگاه تو سایت در مورد نحوه ی تهیه ی اونها اطلاع رسانی خواهد شد
بي صبرانه منتظرم
اميدوارم موفق و پيروز باشيد
راستي قيمت لوح فشرده و كتاب توي نمايشگاه چقدره؟
دوست عزیز
کتاب که با 30% تخفیف در نمایشکاه پیشفروش میشه و لوح فشرده مامبو ( تیم مامبولرن ) با تخفیف 3000 تومان
یاعلی
[quote author=مجید link=topic=6416.msg37916#msg37916 date=1179260096]
دوست عزیز
کتاب که با 30% تخفیف در نمایشکاه پیشفروش میشه و لوح فشرده مامبو ( تیم مامبولرن ) با تخفیف 3000 تومان
یاعلی
[/quote]
سلام :)
خب اونوخ این کتابه که پیش فروش میشه کی قراره به دست خریداران برسه ؟ :-X
توی سی دی و کتاب چی هست ؟ اگر ممکنه لیست کامل محتویاتش رو بنویسید ، آیا مثلا قالب های فارسی شده جدیدی هم توی این سی دی وجود داره که توی این فروم یا سایت مامبو لرن گذاشته نشده باشه ؟ آیا آموزش های خاصی در این کتاب وجود داره که در سایت یا فروم مامبو لرن وجود نداشته باشه ؟ ::)
این کتاب چند صفحه هست و چند درصدش ترجمه هست و چند درصدش آموزشهائی که توسط خودتون نوشته شده ؟ اگر ترجمه هست منابعش چیا هستن ؟ ???
بعدش هم یه خورده در مورد این نمایشگاهه بیشتر تر اطلاع رسانی کنید ! آدرس دقیقش کجا هست و از چه تاریخی تا چه تاریخی برگذار میشه و اینا و ... ;)
آیا برای تهیه این کتاب و سی دی با تخفیف سی درصد حضور فیزیکی در نمایشگاه الزامی هست ؟ :-[
آهان ، یه چیز دیگه ، چرا فروم رو یه خورد ارتقاء نمیدید و فارسی سازیش و اینا رو تکمیل نمیکنید ، پست دادن توی این فروم برای من که شونصد هزار تا پست تا الان توی فروم های vBulletin و اینا دادم خیلی زجر آوره . :'(
[quote author=soooot link=topic=6416.msg38163#msg38163 date=1179408686]
آهان ، یه چیز دیگه ، چرا فروم رو یه خورد ارتقاء نمیدید و فارسی سازیش و اینا رو تکمیل نمیکنید ، پست دادن توی این فروم برای من که شونصد هزار تا پست تا الان توی فروم های vBulletin و اینا دادم خیلی زجر آوره .  :'(
[/quote]
من فقط جواب این مورد را میدم:
1- ما خودمون مدعی متن باز هستیم و از این برنامه متن باز استفاده می کنیم
2- SMF فوق العاده هستش و حتی از vBulletin به نظر من بهتره
3- ترجمه تالار ما کامله و فقط دکمه ها انگلیسی هست
4- تالارهای بزرگی مثل forum.joomla.org با کاربرانی چند هزار نفری از کارکرد با این برنامه راضی هستند
5- نسخه 2.0 این تالارگفتمان بسیار عالی تر و عالی تر شده
اینها فقط دلایل هستش ، لطفا بداشت منفی نکن
موفق باشید
در مورد محتویات سی دی و کتاب و پیش فروش اونها همونطور که جناب رادمهر گفتند :
[quote author=رادمهر link=topic=6416.msg37910#msg37910 date=1179256835]
بعد از اتمام نمایشگاه تو سایت در مورد نحوه ی تهیه ی اونها اطلاع رسانی خواهد شد
[/quote]
اما در مورد خرید حضوری ( فقط سی دی )
باید تشریف بیارید نمایشگاه
توی تهران هم از هر کسی آدرس نمایشگاه بین المللی رو بپرسید بهتون میگه کجاست ( بزرگراه چمران )
1- اگه به حد نصاب برسه به زودی
2- خیلی چیز ها!
3- بله مواردی هم هست که در سایت موجود نباشه (Addon - Templates - Training)
4- کل کتاب تالیف هست و خیلی کم ترجمه
5- نمایشگاه بین المللی تهران که یه دونه بیشتر نیست! سالن 9 غرفه 22
6- بله
فاروم مامبولرن کاملا ویژه هست ضمن اینکه بسته فارسی سازیش رو تیم مامبولرن آماده کرده شما بفرمائید مشکلش کجاست تا ما حل کنیم!
سلام
آقا یعنی این کتاب همونی نیست که تیم ترجمه چند وقت پیش داشت ترجمه میکرد ؟ (اون چی شد؟)
خیر امیر جان
شما خودتون عضو تیم ترجمه بودید و در جریان کتاب و ... قرار دارید!
اون کتاب ترجمش تکمیل نشد اصلا! برای همین در تیم مدیران تصمیم به تالیف گرفته شد.
با توجه به اینکه نویسندگان همگی تسلط لازم و کافی بر روی مامبو و زبان انگلیسی داشتند یک کتاب نوشته شد.
اوکی !
موفق باشید
منتظر کتاب میمانیم (اگه خدا بخواد شنبه میرم نمایشگاه) برای پیش خرید چقدر باید بپردازیم ؟!
[quote author=ا.حاتمي link=topic=6416.msg38202#msg38202 date=1179420314]
اوکی !
موفق باشید
منتظر کتاب میمانیم (اگه خدا بخواد شنبه میرم نمایشگاه) برای پیش خرید چقدر باید بپردازیم ؟!
[/quote]
اونجا که رفتید میبینید دیگه ;)
اولندش که خداوندا هم اکنون ما رو بکش ( به جرم اینکه تهران نیستیم ) :-X
بابا از بس دلمون واسه این کتاب و سی دی شما قی جوجه رفت مردیم شما هم که همش میگید بعد از نمایشگاه :-\
لیست کامل هم که از محتویات سی دی و بخش های کتاب ارائه ندادید که ! :-[
میدونم نمایشگاه بین المللی تهران یه دونه بیشتر نیست خب اونوخ تاریخ این نمایشگاهه از کی تا کی هستش ؟ :P
اونوخ این به زودی که این کتاب منتشر میشه مثلا یعنی کی ؟ ( حدودا ) و حد نصابی که مد نظر شما هست چقدره و اگر به حد نصاب نرسه مبلغی که واسه پیش فروش گرفته شده چی میشه ؟ ???
آهان ، در مورد فروم ، آقا گیر دادید ها ، به من چه که vBulletin چجوریه و SMF چجوری ! مگه اینا مال بابای منه !! چرا تعصبی و اینا برخورد میکنید ؟ هان ؟ :o
من فقط چیزی رو که دارم میبینم میگم ، اولا خب چرا همون دکمه ها رو هم فارسی نمیکنید تا همه چیز فروم فارسی باشه ؟ ::)
دوما یکی از اشکالاتش اینه که وقتی توی یه تایپیک پست میدیم از اون تایپیک میفتیم بیرون ! :(
سوما بازم میگم صد در صد امکانات SMF از vBulletin کمتره و این جزء واضحاته و دیگه هیچ نیازی به اثبات و اینها هم نداره ، اتفاقا خودمم هم از طرفداران نرم افزارهای اوپن سورس هستم و تمایل بیشتری هم به استفاده از اونها دارم ، خب شما که میگید امکانات SMF از vBulletin بیشتره این امکانات رو لطفا برای این فروم فعال کنید ، اینکه بتونیم از چند نفر در یک پست نقل قول کنیم ، امکان تشکر کردن از افراد با یک کلیک برای جلو گیری از دادن پست های بیهوده ، امکان امتیاز دادن به تایپیکها ، امکان جستجو در محتوای یک تایپیک خاص ، امکان پاسخ دادن سریع در زیر هر تایپیک ، امکان چاپ و یا ارسال یک صفحه و تغییر حالات نمایش انجمن البته ممکنه تعدادی از این امکانات در حال حاظر هم در این فروم باشه ولی چون من به ترتیب چینش اونها عادت ندارم ندیده باشمشون ، ضمنا من یه پست دادم و بعدش هر چی دنبال گزینه ویرایش گشتم پیداش نکردم ، این گزینه ویرایش کوشش ؟ :-*
ببخشید که این مطالب رو در رابطه با انجمن در جائی عنوان کردم که ربطی به موضوع تایپیک نداره ولی خب پیش اومد دیگه ;)
لطفا مواردی که به هم مربوط نیستند رو مطرح نکنید!!!
نمایشگاه تا یک شنبه هست!
در مورد انجمن و دکمه و ... اینها سیاستهای تیم هست.
درمورد امکانات و ... SMF هم همه این امکانات رو داره و ما بسته به نیازمون از اونها استفاده میکنیم.