سلام.
میخواستم بدونم که چطور میشود آخرین پست های ارسال شده در فروم را در صفحه اصلی در یک منو نمایش داد ؟! و چطور قسمت عکس های تصادفی را راه اندازی کنم !؟
سوال آخر هم این که چطور میتونم به جای بنر Default قالب یک بنر عکس یا فلش قرار دهم ؟!
ممنون.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
میخواستم بدونم که چطور میشود آخرین پست های ارسال شده در فروم را در صفحه اصلی در یک منو نمایش داد ؟! و چطور قسمت عکس های تصادفی را راه اندازی کنم !؟
سوال آخر هم این که چطور میتونم به جای بنر Default قالب یک بنر عکس یا فلش قرار دهم ؟!
ممنون.
با سلام
سئوال 1 :
میخواستم بدونم که چطور میشود آخرین پست های ارسال شده در فروم را در صفحه اصلی در یک منو نمایش داد ؟
جواب »:
شما می تویند در بخش دانلود رایگان مامبو لرن این ماژول را دانلود کنید
سئوال 2 :
چطور قسمت عکس های تصادفی را راه اندازی کنم !؟
جواب :
شما به ماژول های بخش کاربری رفته - عکس های تصادفی رو ادیت کنید .
در قسمت پوشه تصاویر شما می تونید مسیر عکس ها را وارد کنید
سئوال 3 :
جواب :
شما می تونید از کامپوننت تبلیغات بنر ها رو مدیریت کنید و برای گذاشتن بنر جدید شما باید عکس ها تون را در پوشه \images\banners کپی کنید !
دوست عزیز لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید و رعایت نمایید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکرم .نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
یا علی
چطور میشود آخرین پست های ارسال شده در فروم را در صفحه اصلی در یک منو نمایش داد ؟!
اگه ممکنه لینک دانلودشو اینجا بزارید ممنون میشم ..
هر چی گشتم نبود :-X
خیلی احتیاجش دارم .
رسولی جان عزیز
من هم ندیدم همچین ماژولی را . مطمئنید که وجود داره؟؟
چون من تا حالا توی انجمن ندیدم که این ماژول معرفی شده باشه. و همیشه برای حل این مشکل از rss و.. استفاده شده.
چطور میشود آخرین پست های ارسال شده در فروم را در صفحه اصلی در یک منو نمایش داد ؟!
اگه ممکنه لینک دانلودشو اینجا بزارید ممنون میشم ..
هر چی گشتم نبود
خیلی احتیاجش دارم . :'(
هو
با پوزش اگه یه سرچ می زدین اینو پیدا می کردین زود تر به نتیجه می رسیدین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موق باشید
[quote author=shoush_m link=topic=757.msg94442#msg94442 date=1227510623]
کسی نیست جواب مارو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه >:(
[/quote]
سلام و خوش آمديد
دوست عزيز به ارسالهايي كه قوانين رو رعايت نميكنن و در تاپيكهاي قديمي زده ميشود توجه كمتري ميشود. شما از ابتدا بهتر بود در يك تاپيك جديد مطرح ميكرديد.
اين تاپيك در 1 آپريل 2006 بحثش به پايان رسيده بود!
دلفان آتش این جواب من نبود عزیز ......
آخرین پست های فروم و را در صفحه اصلی نمایش دهیم؟!
یا به عبارت دیگه
نشان دادن آخرین ارسالهای فرم در صفحه اول
برای وردود به یارسان هر کس می تواند با شکستن جوز یاری واردشود
هو
با پوزش تایپیک قبلی اشتباه ارسال شده
[quote author=دلفان آتش link=topic=757.msg94562#msg94562 date=1227589417]
؟؟؟؟؟؟؟ یارسان هر کس می تواند با شکستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
لطفا حذف شود
و اما جواب [quote author=shoush_m link=topic=757.msg94559#msg94559 date=1227588636]
دلفان آتش این جواب من نبود عزیز ......
آخرین پست های فروم و را در صفحه اصلی نمایش دهیم؟!
یا به عبارت دیگه
نشان دادن آخرین ارسالهای فرم در صفحه اول
[/quote]
مگه منظور شما این نبوده با همون توضیحات آخرین ارسال های انجمن در صفحه اول نمایش داده می شود فقط کافیست کارهای گفته شده در تایپیک آدرس داده شده را انجام داده وموقعیت اون را تعیین نمایید در کجا باشه
[img width=640 height=377]http://irapic.com/uploads/1227654471.jpg[/img]
** دو پست شما یکی شد
دقیقاً همین کارو می خوام انجام بدم. اما آدرسی که دادی در موردش چیزی نگفته بود ....
اگه ممکنه توی همین تایپیک توضیح بدی ممنون میشم . ;)
منظورم اینه
[img width=640 height=467]http://susacity.persiangig.com/a/000.JPG[/img]
اینم از لینک عکس ... ;)
** سه پست شما یکی شدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هو
از چه قالبی استفاده می نمایید
در صورتی که این امکان در قالبتون تعبیه شده باشه،
از قسمت تنظیمات قالب جاری،
"تعداد آخرین ارسال های نمایش داده شده در صفحه اول انجمن ها "
رو مطابق تعداد دلخواهتون وارد کنید.
سلام
با دقت لینک زیر رو مطالعه کنید :
قوانین را با دقت بیشتری مطالعه کنید و طبق اون در انجمن فعالیت کنید تا به مشکلی بر نخورید !نقل قول:
5) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.
15 ) هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود که به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران، در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. بنابراین کاربران موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی شما شد میتوانید لینک تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
21 ) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
23) حتی الامکان از پست دادن در تاپیکهای قدیمی که موضوع آنها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.