سلام.
من قالب sample_longorange را نصب کردم و پس از پیش فرض کردن این قالب تمام آیتم های منو سمت چپ کشیده شده اند! چطور باید همه را به سمت راست یا همان حالت فارسی تنظیم کنم ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
من قالب sample_longorange را نصب کردم و پس از پیش فرض کردن این قالب تمام آیتم های منو سمت چپ کشیده شده اند! چطور باید همه را به سمت راست یا همان حالت فارسی تنظیم کنم ؟!
دوست عزیز با سلام
اگر شما یه مقدار در بخش قالب ها جستجو کنید - حتما به جوابتون می رسین
من بارها و بارها دیدم که به این سئوال پاسخ داده شده
سلام
فایل CSS را باز کنید و ...
این دو class رو پیدا کنید :
و کد زیر را اضافه و یا اصلاح کنید :کد:a.mainmenu:link & a.mainlevel:link
در ضمن ... برای class های زیر هم که مربوط به اون دو تا class بالا میشه هم تغییرات رو بدید.کد:text-align: right;
یا علیکد:a.mainlevel:hover & a.mainlevel:visited
a.mainmenu:hover & a.mainmenu:visited
[quote author=sectorf link=topic=768.msg3964#msg3964 date=1143994825]
سلام.
[/quote]
سلام
دوست عزیز اگر فایل ایندکس را باز کنی در قسمت body بنویسید dir="rtl" } s } تقریبا مشکل شما حل می شود و کلیه صفحه شما از راست به چپ چیده می شود . البته باید css را هم تغییراتی بدهید همانطور که دوست عزیز آقای نوری نوشتند .
در ضمن اگر در انجمن جستجو بکنی جواب سوالات را پیدا خواهی کرد
یاعلی
سلام
نوشتن dir=rtl در قسمت Body درسته که مشکل رو حل میکنه اما کار منطقی نیست و ممکنه در قسمت های دیگه به مشکل بر بخورید .
بهترین راه کنترل تمام قسمت ها از CSS است . چرا که اگر این تگ رو در قسمت BODY قرار بدین روی تمام قالب شما تاثیر میذاره ...
یا علی
[quote author=farhad link=topic=768.msg3979#msg3979 date=1144009238]
سلام
فایل CSS را باز کنید و ...
این دو class رو پیدا کنید :
و کد زیر را اضافه و یا اصلاح کنید :کد:a.mainmenu:link & a.mainlevel:link
در ضمن ... برای class های زیر هم که مربوط به اون دو تا class بالا میشه هم تغییرات رو بدید.کد:text-align: right;
یا علیکد:a.mainlevel:hover & a.mainlevel:visited
a.mainmenu:hover & a.mainmenu:visited
[/quote]
ممنونم
من بعد از جستجوهای بسیار آخر اون چیزی رو که میخواستم پیدا کردم
فقط یه مشکل هست که وقتی راست چین میکنم خیلی میره راست و با عکسها قاطی میشه ..
راه حلی نداره که بتونم اینور و اونورش کنم؟؟؟
با padding و margin می شه احتمالا
لطف میکنی خودت یه تست بزنی
بعد اگه جواب داد بزاری آموزششو
هیچی، مشخصه دیگه . مثلا با padding-right:2px دو تا پیکسل متن مربوطه میره سمت چپ و برای padding-left برعکس.
دادا دست گلت درد نکنه
به نظر من تنها فرومیه که توش میشه جواب گرفت
از همه دوستان ممنونم
ولی مشکل من با این padding حل نشد
چه باید کرد؟
هم اکنون به یاریه سبزتان نیازمندیم
قاعدتا باید حل می شد، تو چه براوزری چک می کنید؟
با margin-right چی؟
سلام
من معمولا برای فارسی کردن یه قالب از این سه مرحله استفاده میکنم . اول عکس هایی که لازم هست رو قرینه میکنم ، بعد اچ تی ام ال ها رو که align ها رو برعکس میکنم .
اما CSS ها که خیلی مهمه !! هر کلاس رو بررسی میکنم برای هر قسمت که نیازهست هم Text-align و هم margin , padding رو تغییر میدم .
مثلا در قالب مورد نظر شما :
برای تغییر مکان عنوان مطالب کلاس contentheading رو در text-align برعکس می کنید .
در ویرایش منو ها هم در CSS کلاس a.mainlevel رو پیدا کن و یه text-align:right; اضافه کن تا منو به راست بیاد .
برای تغییر عنوان ماژولها هم باید کلاس table.moduletable th رو تغییر بدی تا راست چین بشه .
....
موفق باشید