من می خوام لینک مطالب را (چه استاتیک و چه دینامیک) به طور دستی در مامبو استفاده کنم
از کجا لینکش رو بگیرم ؟
توی بعضی قسمتها دیدم لینک مطالب را خودش گذاشته! برای مطالب چطوری باید لینک گرفت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام لینک مطالب را (چه استاتیک و چه دینامیک) به طور دستی در مامبو استفاده کنم
از کجا لینکش رو بگیرم ؟
توی بعضی قسمتها دیدم لینک مطالب را خودش گذاشته! برای مطالب چطوری باید لینک گرفت؟
برای اینکار روش های مختلفی وجود داره
ولی خب راحترینش اینه مه شما برای هر مطلب در قسمت منو ، یک منو جدید بسازید و از اون لینک استفاده کنید.
می تونید وارد مطلب مربوطه بشید و بعد لینکش رو از آدرس بار کپی کنید.
البته توجه داشته باشید که از صفحه های مختلف وقتی وارد صفحه موردنظرتون میشید، ممکنه لینک تفاوت بکنه
[quote author=نوري link=topic=8058.msg45639#msg45639 date=1186673089]
برای اینکار روش های مختلفی وجود داره
ولی خب راحترینش اینه مه شما برای هر مطلب در قسمت منو ، یک منو جدید بسازید و از اون لینک استفاده کنید.
[/quote]
از این طریق مشکل زیر پیش نمیاد؟
[quote author=سعید link=topic=8058.msg45698#msg45698 date=1186699435]
می تونید وارد مطلب مربوطه بشید و بعد لینکش رو از آدرس بار کپی کنید.
البته توجه داشته باشید که از صفحه های مختلف وقتی وارد صفحه موردنظرتون میشید، ممکنه لینک تفاوت بکنه
[/quote]
چه مشکلی ممکنه پیش بیاید
انجام بدید اگر هم پیش اومد ما اینجا هستیم
البته دو راه حل فوق راه حل های منطقی به نظر نمیاند
من چند وقت پیش یه ادیتور دیدم که یکی از دکمه هاش مطالب موجود توی سایت رو لیست می کرد و با انتخاب هر کدوم از اونا می تونستیم کلمه خاصی رو داخل محتوامون به اون لینک بدیم
[quote author=farhadgreat link=topic=8058.msg46017#msg46017 date=1186990863]
البته دو راه حل فوق راه حل های منطقی به نظر نمیاند
[/quote]
مال خودم رو نمی دونم ولی مال آقای نوری رو روی چه حسابی میگید منطقی نیست ؟ !!!
ایشون مدیر سایت هستند و تجربه این کار رو دارند و راهی رو که ایشون پیشنهاد میدن، استاندارد همون هست
راهی هم که من پیشنهاد دادم ، فقط راه پیشنهادی بود.
ضمنا در هیچ کدوم از راه ها مشکلی پیش نمی یاد.
اینکه گفتم منظورم اینه ممکنه از چند لینک مختلف بشه وارد یک مطلب شد. خصوصا در لینک هایی که ItemId تفاوت داره
ما کوچیک آقای نوری هم هستیم
منتها منظورم اینه وقتی ادیتوری وجود داره که موقع اضافه کردن مطلب میشه از یه قسمتش لینک مطالب رو گذاشت توی متن (بدون اینکه نیاز باشه اول لینک مطلب تو منو اضافه بشه)
راه حل آقای نوری به نظر من یه کم طولانی میشه
این ادیتور مطالب ارسالی رو همراه با لینکشون لیست می کنه
سلام
خب شما اون اديتور رو معرفي كنيد تا همه استفاده كنيم !
تا اونجا که یادمه اسمش این باید باشه
TMEdit
تنها قابلیت مفیدتر نسبت به بقیه ادیتور ها همین قابلیتشه وگرنه از لحاظ امکانات ضعیفتره