سلام فایل mambo.php ضاهرا خرابه است اگه میشه تصحیحش کنید مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فایل mambo.php ضاهرا خرابه است اگه میشه تصحیحش کنید مرسی
سلام
میشه بیشتر توضیح بدید کجاش مشکل داره ؟آیا مامبو جایی ارور می ده یا کار نمی کنه؟
چون قبل از انتشار کاملا تست شده اند
یا علی/خداحافظ
سلام
آقا من هم با اين فايل mambo.php مشکل دارم
بعد از نصب سر هر کدام از قسمت ها چه در admin و چه در webpage ها اين پيغام ديده ميشه !!! :'(
Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in E:\php\mambo\includes\mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 45
Notice: Undefined variable: result in E:\php\mambo\includes\mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 77
سلام
از چه نرم افزار هایی برای شبیه سازی سرور رو هارد استفاده می کنید.
یا علی/خداحافظ
دوست عزیز Safe Mode رو Off کن .. یه بار دیگه تست کن
ببین مشکلت حل میشه ؟
در مورد فایلهایی که برای دانلود قرار داده میشه باید بگم قبل از انتشار کاملا از همه نظر و روی سیستم عاملها و سرور های مختلف تست میشه و بعد از اون برای دانلود روی سایت قرار می گیره ...
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=104.msg433#msg433 date=1137350109]
دوست عزیز Safe Mode رو Off کن .. یه بار دیگه تست کن
ببین مشکلت حل میشه ؟
در مورد فایلهایی که برای دانلود قرار داده میشه باید بگم قبل از انتشار کاملا از همه نظر و روی سیستم عاملها و سرور های مختلف تست میشه و بعد از اون برای دانلود روی سایت قرار می گیره ...
یا علی
[/quote]
جناب فيروزمندان
من از Apache server 2.0.5.5 and PHP 4.4.1 و از MySQL 5 استفاده ميکنم .
در ضمن safe_mode من در فايل php.ini در حالت off مي باشد...
آيا مورد ديگه اي هست که من براي رفع اين مشکلم چک کنم ؟!!!
از همکاريتون متشکرم
اگر لطف کنید و فایل PHPInfo رو ضمیمه کنی ممنون میشم . اینطوری بهتر میشه نظر داد .
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=104.msg598#msg598 date=1137567888]
اگر لطف کنید و فایل PHPInfo رو ضمیمه کنی ممنون میشم . اینطوری بهتر میشه نظر داد .
یا علی
[/quote]
من فايل phpinfo رو فرستادم ممنون
این فایل رو جایگزین کن ... ببینیم حل میشه یا نه ... ;)
یا علی
جناب فیروزمند ممنون
خیلی از مشکلات حل شد ;) اما هنوز تو کامپوننت ها مشکل داره من یک تصویر از صفحه اول سایت مامبو م گرفتم شاید بیشتر کمک کنه...
باز هم از حمایتتون سپاس گزارم .
یا حق
شاید به نظر مسخره بیاد اما مامبو با MySQL 5 هنوز خیلی خوب کنار نمی یاد (البته اون موقع!!)
جواد اشتباه نکن . شاید مامبو 4.5.2.3 و حتی 4.5.3 با mysql 5 یه مقدار مشکل داشتند اما ورژن های فعلی این مشکلات رو برطرف کردند .
یا علی