لوکال من به کل کار نمی کنه!
سلام
من به یک مشکل اساسی برخوردم الان هرکدوم از برنامه های سرور برای لوکال (wamp, appserv,phptriad) رو نصب می کنم وقتی آپاچی و mysql رو استارت می کنم اول اینکه سرعت کامپیوتر کمی میاد پایین یعنی پنجره ها رو با تاخیر قابل توجهی باز می کنه و از همه بدتر وقتی که می خوام لوکال هاست نصب کنم خیلی طول می کشه آخرش هم بیخیال میشه و can not page display رو میده :(
این اتفاق قبلا نمی افتاد از وقتی ویندوزم رو عوض کردم اینطوری شد ربطی به ویندوز داره؟
پاسخ : لوکال من به کل کار نمی کنه!
اگر قبلا این اتفاق نیافتاده میشه مشکل را از ویرندوز دانست ولی ممکنه از ویندوز نباشه و عوامل متعددی در این اشکال دخیل باشند
ممکنه ایراد از یک برنامه سکیوریتی باشه که پورت ها بسته و دهها امکان دیگر
متاسفانه ما به کامپیوتر شما دسترسی نداریم تا مکشل را شناسایی کنیم
[quote author=نوید link=topic=8408.msg47371#msg47371 date=1188043466]
اگر قبلا این اتفاق نیافتاده میشه مشکل را از ویرندوز دانست ولی ممکنه از ویندوز نباشه و عوامل متعددی در این اشکال دخیل باشند
ممکنه ایراد از یک برنامه سکیوریتی باشه که پورت ها بسته و دهها امکان دیگر
متاسفانه ما به کامپیوتر شما دسترسی نداریم تا مکشل را شناسایی کنیم
[/quote]
موقع نصب appserv چیزی در مورد port 80 پرسید و من بهش دست نزدم. ممکن ربطی بهش داشته باشه؟ در ضمن من برنامه سکیوریتی ندارم به جز یه آنتی ویروس معمولی (comodo)
قسمت Application های Comodo رو چک کن!
تا جایی که میدونم comodo فایروال رایگان داره!!
قسمت Firewall ویندوزت رو هم بررسی کن!
در هنگام استفاده از طریق Task Manager چک کن ببین چقدر Resource استفاده میکنی و مربوط به چی هست
[quote author=محمد link=topic=8408.msg47451#msg47451 date=1188077929]
قسمت Application های Comodo رو چک کن!
تا جایی که میدونم comodo فایروال رایگان داره!!
قسمت Firewall ویندوزت رو هم بررسی کن!
در هنگام استفاده از طریق Task Manager چک کن ببین چقدر Resource استفاده میکنی و مربوط به چی هست
[/quote]
firewall ویندوز رو به کل غیرفعال کردم. comodo من هم فایروال روش نصب نشده یعنی هنوز دانلود نکردم. مونده Task Manager که منظورتون رو دقیق متوجه نشدم :(
پیشاپیش ممنون از پاسخ
ctrl + alt + Del رو بزنيد مياد :)
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=8408.msg47570#msg47570 date=1188139828]
ctrl + alt + Del رو بزنيد مياد :)
[/quote]
اگه منظور توی تب processes هست که 52 تا آیتم همین الان که دارم اینا رو تایپ می کنم اونجا موجوده!!
منظورم Usage برای CPU بود
اگر Apache یا mysql-nt این مصرف رو داره پیشنهاد من تغییر ویندوزتون هست (مصرف بالا - خصوصا هنگام کار با phpmyadmin)
[quote author=محمد link=topic=8408.msg47747#msg47747 date=1188224594]
منظورم Usage برای CPU بود
اگر Apache یا mysql-nt این مصرف رو داره پیشنهاد من تغییر ویندوزتون هست (مصرف بالا - خصوصا هنگام کار با phpmyadmin)
[/quote]
آقا فاجعه است!! اول اینکه به phpmyadmin اصلا نمیرسه! همون اول بلافاصله بعد از استارت کردن آپاچی cpu usage میشه 100 درصد!
[quote author=محمد link=topic=8408.msg47747#msg47747 date=1188224594]
[/quote]
ویندوز رو عوض کنید!
قبلش سعی کنید یکبار دیگه APPSERV رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه!
IIS رو هم غیر فعال کنید
منم همین مشکل رو داشتم.
البته بعد از اینکه کامپیوتر ویروسی شد.
ویندوز رو دوباره نصب کنید و کامپیوتر رو هم با KasperSky اسکن کنید.
به سلامتی درست شد. اونم فقط با یک چیز یعنی عوض کردن ویندوز! وسلام!
البته یه عامل دیگه هم تاثیر گذاره...
وقتی از نرم افزارهای ****** مثل UltraSurf استفاده میکنید اتوماتیک تنظیمات ****** Browser شما رو عوض میکنن. جوری که فقط با فعال کردن اون برنامه ها میشه دوباره به صورت صحیح از Explorer استفاده کرد.