-
پيغام This site is temporarily unavailable
بعد از تغيير در قسمت اطلاعات تماس با ديتابيس در قسمت مديريت مامبو ديگه نه بخش مديريت سايت مياد و نه خود سايت! پيغام This site is temporarily unavailableمياد،فايل configuration رو هم باز کردم از توي ftp و تنظيمات ديتابيس و .. درست بود !!!چکار بايد بکنم ؟لطفا راهنماييم بکنيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2008 01:52 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : پيغام This site is temporarily unavailable
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من مامبو 4.6.2رو روي لوکال همراه با ماژولها و کامپوننت هاي مورد نيازم نصب کردم و مشکلي هم نداشتم و چون کار با سايتم را تازه شروع کرده ام تصميم گرفتم يک مامبو را بصورت تر و تميز روي ريموت سرور نصب کنم و سپس ماژولها و کامپوننت ها رو روي سرور اضافه کنم ولي حالا که مامبو رو روي سرور ريختم هنگام نصب بعضي از ماژولها مانند گالري داتسو و يا کاپوننت user extended سرور ، کلي ارور ميده که من سر در نميارم اين ارور ها ناشي از چيه؟!در ضمن permission فولدرهايي که خود مامبو مشخص کرده قابل ويرايشه و لي بعضي از ماژولها رو بدون دردسر نصب ميکنه ! مشکل از چي ميتونه باشه؟
-
-
سلام
اون صفحه رو خونديد ؟
مشكل ارور با شماره ي زيرش معلوم ميشه . اونجا دليلش و راه حلش اومده
-
-
سلام
برای من خطای شماره 2 را نمایش می دهد
الان چه کار باید بکنم
چجوری درستش کنم؟
-
-
آدرس سايتتون رو لطف مي كنين ؟
فايل configuration.php رو نگاه كنيد . اگه مشكلي درش وجود نداشت احتمالا سرور بدليل busy بودنش ديتابيس رو مختل كرده .
از cpanel بريد به mysql databases . از اونجا ديتابيستون رو repair كنيد احتمالا درست ميشه .
-
-
لطف کردید
درست شد
احتمالا بخاطر سرور بود
زحمت کشیدید
ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)