-
پاسخ : كمك تو راه اندازي و نصب smf
مرسی از پاسخگویی شما
من هم در بخش MySQL Databases یک دیتابیس ساختم و یوزر تعریف کردم و بعد هم این دو رو هماهنگ کردم.
ولی پیغام زیر رو میده
نصب کننده برنامه قادر به دسترسی به "smf" بانک اطلاعاتی نیست. در بعضی از هاست ها شما باید قبل از نصب و استفاده از SMF بانک اطلاعاتی را ار کنترل پنل مدیریت ایجاد نمایید.
نمونه این اخطار ها رو هم دوستان عنوان کرده بودند و براشون جواب داده شده بود ولی متاسفانه هیچ کدوم از اونها به کار من نیومد- بخاطر همین بود که این سوال رو از شما پرسیدم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2008 08:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
username ... database name که هنگام نصب smf در فیلد ها وارد می کنید چه هستند؟؟
همینجا اعلام کنید تا کمکتون کنم
-
-
در مورد سوال اولتون شما باید مثل هر cms دیگری برای smf هم یک پایگاه داده ایجاد کنید و بعدش smf با گرفتن مشخصات اون جدول ها را ایجاد کنه
در مورد سوال دومتون زیر دامنه ارتباطی با نصب نداره و فقط مسیر نصب را عوض میکنه
-
-
دمن هم همینو گفتم نویدجان
مطمئنا smf بدون ساخت دیتابیس نصب نمی شه
شما دقیقا مثل سایت باید برای انجمن smf نیز دیتابیس بسازید
شما در ابتدا smf رو در مسیر mysite.com/forums نصب کنید سپس از قسمت تنظیمات سرور در پنل مدیریت و همچنین تغییر htaccess برای ریدایرکت و ریرایت آدرس ها مسیر انجمن را به forums.mydomain.com تبدیل کنید
طبیعتا نصب smf به ساب دومین مربوط نمیشه ... چون smf در پوشه نصب میشه نه در آدرسی مثل آدرس ساب دومین یا آدرس پوشه ...
نوید هم مختصر و مفیدش رو فرمودند
ر مورد سوال اولتون شما باید مثل هر cms دیگری برای smf هم یک پایگاه داده ایجاد کنید و بعدش smf با گرفتن مشخصات اون جدول ها را ایجاد کنه
در مورد سوال دومتون زیر دامنه ارتباطی با نصب نداره و فقط مسیر نصب را عوض میکنه
همچنان منتظر جواب این سوال هستیم
username ... database name که هنگام نصب smf در فیلد ها وارد می کنید چه هستند؟؟
یا حق
-
-
سلام من يه سوال يا بهتره بگم مشكل داشتم / اينكه چه جوري ميشه ارسال هاي جديد زير ارسال هاي قديمي قرار بگيره يعني (موضوع) ارسال خودم هميشه در بالا قرار داشته باشه و ديگران كه ارسال مي كننن زيرش بياد. من هر چي گشتم تو مديريت پيداش نكردم. كسي ميدونه چه جوري ميشه؟
-
-
[quote author=martian_man link=topic=16365.msg88242#msg88242 date=1222267608]
سلام من يه سوال يا بهتره بگم مشكل داشتم / اينكه چه جوري ميشه ارسال هاي جديد زير ارسال هاي قديمي قرار بگيره يعني (موضوع) ارسال خودم هميشه در بالا قرار داشته باشه و ديگران كه ارسال مي كننن زيرش بياد. من هر چي گشتم تو مديريت پيداش نكردم. كسي ميدونه چه جوري ميشه؟
[/quote]
شما نوشتید "(موضوع) ارسال"
معمولا موضوع با ارسال یه فرقی داره ... موضوع ها همون تاپیک ها هستند که در یک بخش از انجمن قرار دارند .. ارسال ها هم داخل تاپیک (موضوع) قرار دارند
در حالت پیش فرض برای smf موضوع های جدید بالاتر از موضوع های قدیمی قرار می گیرند و برعکس ارسال های جدید پایین تر از ارسال های قدیمی قرار می گیرند ... حالا شما یکم توضیح بیشتر بده تا راه حل رو بهتون بگم
سرافراز باشید
-
-
آره اول به اين شكل بود كه ارسال هاي جديد ميرفت پائين ولي من دستكاريش كردم، شد اينجوري كه ارسال هاي جديد مياد بالاي قديميا ولي من ميخوام مثه قديم بشه،يعني ارسال هاي جديد بره زير ارسال قديمي ،كجا ميتونم اين كارو انجام بدم،من جاش رو پيدا نكردم هر چي گشتم!
-
-
خب ... تا اینجا متوجه شدم
حالا اگه جواب آخرین سوال منو بدی ... جواب نهایی خودت رو می گیری
چون نمی خوام خدای نکرده یه مقدار گیج بشی
سوال: آیا فقط خودت این مشکل رو داری یا اینکه دیگران هم همین مشکل رو دارند؟
خودت یه بار به عنوان کاربر عادی عضو شو و چک کن ببین همچنان پست های جدید بالاتر هستند یا نه
اگه جواب این سوال رو ندونم مجبورم دو تا جواب با دو احتمال بدم که کارت رو سخت می کنه
منتظر جوابتم
یا حق
-
-
خوب عزيز، من به عنوان يه كاربر عادي عضو شدم و لاگين كردم، اينجا درسته همه چي!
اينجا پست هاي جديد زير پست هاي قديمي قرار ميگيره
چرا پس براي من، برايمديريت اينجوري نيست! چيكار كنم؟ ???
-
-
تغییر برای کل انجمن
پنل مدیریت --> تنظيمات قالب جاري --> بازنشاندن تنظیمات --> تنظیمات کاربران را برای این قالب به صورت پیش فرض اعمال کن --> تغییر گزینه "همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند." --> ذخیره تغییرات
تغییر برای یک کاربر (خودتون)
مشخصات --> نظیمات عمومی انجمن ها --> برداشتن تیک گزینه "همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند." --> ذخیره تغییرات
در ضمن من خودم جواب همین سوال رو توی تاپیک های دیگه دادم ... قبلا هم جوابش وجود داشت .. پس چه بهتره در درجه اول جستجو کنید ...
در هر صورت موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)