خیر، متن باز همینه دیگه. میتونید تغییر بدید. اما نه اینکه دیگه در این حد بزنی دخلش رو بیاری! البته مامبو در شورای انفورماتیک ثبت شده است و سوءاستفاده از آن جرم است، اما در صورتی که تغییراتی در مامبو بدن و سیستم رو قدرتمند کنند اشکالی نداره به همان میزان وجه دریافت کنند، اما اینکه به خاطر امکانات و توانایی های خوده سیستم اونرو به مبالغ هنگفت به فروش برسونند خوب طبیعتاً ... !!!!
البته میتونه جوملا هم باشه که با توجه به اینکه تغییراتی در زبان سایت داده اند این شک رو منم بردم! اما مامبو و جوملا در اون زمان خیلی شبیه هم بودن و من نمیتونم دقیقتر بگم. میتونید منتظر باشید تا دیگر دوستان که بهتر با نسخه های قدیمی و جوملا 1 آشنا هستند به شما کمک کنند. اما من فکر میکنم مامبو باشه، هرچند که مامبو و جوملا 1.0.5 تفاوت خاصی ندارن!
در هر صورت اصلاً پیشنهاد نمیکنم همین سایت رو ارتقا بدید، بهترین کار شروع از نو هست متأسفانه که خسارتهای زیادی را ممکن است وارد کند. اما کاری هست که میتونید خیال خودتون رو برای همیشه از مشکلات خاص راحت کنید.
نصب یک مامبو یا جوملا جدید و ایجاد مطالب جدید در سایت و ... کار جالبی نیست، اما با شرایطی که دیدم بهترین هست.
یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)