سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: lمشکل ورود با یوزر مدیر در SMF

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

lمشکل ورود با یوزر مدیر در SMF

سلام دوستان عزیز و گرامی.
    من SMF رو دیشب نصب کردم و تا صبح داشتم روش کار می کردم چندین بار هم با یوزر admin و 1 پسورد وارد می شدم.ولی الان که اومدم دباره وارد بشم پسورد رو قبول نمی کرد و می گفت اشتباه است.بعد وارد بخش phpMyadmin سایت شدم و 1 قسمت پیداکردم که user , pass و نام مدیر رو نوشته بود که پسورد هم اونجا داشت فقط پسوردش خیلی قاطی بود که من بدون توجه به این که شاید پسورد رو به صورت کد نوشته باشه پاک کردم و چیزه دیگه ای نوشتم که بازهم نشد. :'(

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

پاسخ : lمشکل ورود با یوزر مدیر در SMF

[quote author=gipcenter link=topic=22550.msg118218#msg118218 date=1259235628]
    سلام دوستان عزیز و گرامی.
    من SMF رو دیشب نصب کردم و تا صبح داشتم روش کار می کردم چندین بار هم با یوزر admin و 1 پسورد وارد می شدم.ولی الان که اومدم دباره وارد بشم پسورد رو قبول نمی کرد و می گفت اشتباه است.بعد وارد بخش phpMyadmin سایت شدم و 1 قسمت پیداکردم که user , pass و نام مدیر رو نوشته بود که پسورد هم اونجا داشت فقط پسوردش خیلی قاطی بود که من بدون توجه به این که شاید پسورد رو به صورت کد نوشته باشه پاک کردم و چیزه دیگه ای نوشتم که بازهم نشد. :'(
    [/quote]
    ببخشید من از امکان 'رمزعبور را فراموش کرده ام استفاده کردم و با Email ای که زد درست شد ولی خوب چرا باید اینجوری بشه؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : lمشکل ورود با یوزر مدیر در SMF

[quote author=gipcenter link=topic=22550.msg118218#msg118218 date=1259235628]
    فقط پسوردش خیلی قاطی بود که من بدون توجه به این که شاید پسورد رو به صورت کد نوشته باشه پاک کردم و چیزه دیگه ای نوشتم که بازهم نشد. :'(
    [/quote]

پسوردها در smf به صورت md5 ذخیره میشن و به همین خاطر قاطی پاتی میدیدید! باید پسوردی md5 شده رو اونجا قرار میدادید و نه اینکه همینجوری یه چیزی وارد کنید!

شما احتمالاً اونموقع که پسورد انتخاب میکردید capslock روشن بوده یا اینکه اشتباهی در ورود پسورد وارد کردید و یا ... .

در هر صورت مشکلی از سمت smf نیست و جای نگرانی از جانب شما نیست!

پاییزتان پر مهر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)