-
آپلود و نصب جوملا و مامبو در کمتر از 10 ثانیه!
سلام
نصب و آپلود جوملا یا مامبو برای خیلی ها کار سختی به نطر میرسه و برای بعضی دیگر هم خیلی آسون.
بار ها شده کسانی رو دیدم که تازه با جوملا شروع کرده اند (از جمله خودم) ، هنگام نصب جوملا به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت یا هر دلیل دیگه ای فایل ها رو ناقص آپلود کردند و جوملا دچار مشکل شده یا بعضی ها هم مثل خودم به خاطر سرعت اینترنت اصلاً قادر به آپلود بسته جوملا نیستند و همچنین در هر صورت آپلود بسته جوملا کمی وقت رو هم ضایع میکنه.
حدود یک سال پیش با یک اسکریپت آشنا شده بودم که بسته های سیستم های مدیریت مختلف از جمله دروپال،وردپرس و غیره رو از طریق ftp به هاست شما انتقال داده و بلافاصله اکستراکت میکرد. برای من خیلی جالب بود که در کمتر از 1 ثانیه یک بسته رو آپلود کنم.
خب حالا این اسکریپت رو فارسی کردم و کلاً تغییرش دادم (با حفظ کپی رایت) و هیچ اثری از بسته های قبلی در اون نیست.
بسته های فارسی جوملا و مامبو فارسی تهیه شده توسط مامبولرن و دیگر تیم ها به همراه بسته های بروز رسانی رو در اون قرار دادم.
طرز کار این اسکریپت:
ابتدا یکی از بسته ها رو از لیست انتخاب میکنید و بعد مشخصات ftp هاست خودتون رو در فرم وارد میکنید و روی دکمه نصب کلیک می کنید.
بسته جوملا ظرف حدوداً 4 ثانیه (مدت زمان بستگی به حجم فایل و وضعیت سرور شما داره) به سرور شما انتقال داده شده و در مسیری که شما تعیین کرده اید از حالت فشرده خارج میشه.
اولین مرحله نصب جوملا آپلود جوملا در هاست هست که ظرف 4 ثانیه انجام شد. بقیه مراحل نصب هم از 6 ثانیه بیشتر طول نمیکشه.
خب یک سوال دیگه هم مطرح هست و اون اینه که این اسکریپت چطور نصب میشه؟
برای نصب بسته رو از لینکی که آخر همین پست گذاشتم دانلود و در ریشه هاستتون آپلود و از حالت فشرده خارج کنید، مسیر اسکریپت نصب شده به این حالت خواهد بود:
کد:
http://yoursite.com/installer
این اسکریپت در حالت آزمایشی قرار داره و در صورتیکه درست کار کنه نسخه های بعدی با امکانات بیشتر منتشر خواهد شد.
در حال حاضر فقط بسته های جوملا و مامبو فارسی در این اسکریپت هست اما در نسخه ها های حرفه ای تمامی بسته های سیستم های مدیریت محتوی فارسی قرار داده خواهد شد تا به سرعت کار طراحان وب افزوده شود.
از شما دوستان عزیز خواهشمندم این اسکریپت رو تست کنید و مشکلاتش رو در همین تاپیک گزارش کنید.
در ضمن اگر دقت کنید این اسکریپت شکل و شمایل خاصی نداره و این به این دلیل بود که با سرعت های بسیار پایین هم خیلی سریع لود بشه و هم به این خاطر که من وقت نداشتم روی قیافه اش کار کنم.
از دوستانی که آشنایی با css دارند و تمایل دارند به من کمک کنند درخواست می کنم روی قیافه این اسکریپت کار کنند.
دمو:
کد:
http://afghanlearn.com/installer
دانلود:
کد:
http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/12868/55524/net2ftp-installer-farsi.zip
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-17-2010 09:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آپلود و نصب جوملا و مامبو در کمتر از 10 ثانیه!
با آخرين نسخه جوملاي مامبولرن و جوملاي انگليسي بروز شد.
بسته هاي بروز رساني جديد هم اضافه شد.
اگر از نسخه قبلي اين اسكريپت استفاده ميكنيد ، نسخه جديد رو با نسخه قبلي جايگزين (Replace) كنيد.
لينك دانلود:
کد:
http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/12993/56286/net2ftp-installer-farsi-updated.zip
حجم فايل: 36 كيلوبايت.
-
-
[quote author=torghoundy link=topic=29425.msg148909#msg148909 date=1286607281]
با آخرين نسخه جوملاي مامبولرن و جوملاي انگليسي بروز شد.
بسته هاي بروز رساني جديد هم اضافه شد.
اگر از نسخه قبلي اين اسكريپت استفاده ميكنيد ، نسخه جديد رو با نسخه قبلي جايگزين (Replace) كنيد.
[/quote]
بروز شده با جوملا فارسی 1.5.22 و آخرین نسخه جوملای انگلیسی به همراه بسته های بروز رسانی.
لينك دانلود:
کد:
http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/13153/57590/net2ftp-installer-farsi-j-1.5.22.zip
حجم فايل: 36 كيلوبايت.
نکته: این اسکریپت فایل ها رو به صورت تک به تک منتقل می کنه و ربطی به محدودیت انتقال فایل هاست های رایگان نداره در صورتیکه اسکریپت خودش روی یک هاست رایگان با محدودیت نصب نباشه، برای موارد رایگان مانند گیگفا پیشنهاد میشه از امکانات خود سایت استفاده کنید.
-
-
با سلام
بعد از نصب اسکریپت و وارد کردن مشخصات ftp و انتخاب بسته جوملای تیم مامبولرن با این پیغام خطا مواجه می شوم لطفا راهنمایی کنید:
Unable to connect to FTP server
کد:
http://persia.irandns.com:2082
من در کادری که سرور FTP را میخواهد آدرس ورود به کنترل پنل هاستم که سی پنل است و در کادر پورت عدد 21 که به صورت پیش فرض بود را وارد کردم آیا اطلاعات را اشتباه وارد کرده ام؟ چه اطلاعاتی را باید وارد می کردم؟
**
هایپرلینک اصلاح شد.
-
-
سلام
بله دقیقاً شما اطلاعات رو غلط وارد می کنید ، در سی پنل به این صورت باید وارد کنید:
ftp server: yourdomain.com
port: 21
user: ****
pass: ****
-
-
متشکرم مشکل حل شد،
البته از این آدرس استفاده کردم:
ftp.mysite.com
-
-
چون گفته بودید هر کس نصب کرد گزارش بدهد، بنده هم جهت اطلاع گفتم؛
ممکن است علت مشکل در تنظیم پایگاه داده این باشد که این اسکریپت فایلهای جوملا را به درستی بارگذاری نکرده است، دوستان دیگر اگر از این اسکریپت بدون مشکل استفاده کردند گزارش دهند.
موفق باشید.
-
-
سلام
به صورت هفته وار اگر بشمرم هفته ای 25 تا 30 بار جوملا نصب می کنم رو سرور های مختلف و هر بار هم از این اسکریپت استفاده می کنم.
از ریپید شیر یه زمانی دانلود می کردم و چند روز پیش باهاش 5 gb فایل رو از یه سرور به سرور دیگری منتقل کردم.
از نشر من که مشکلی نداره.
-
-
سلام من ميخوام اين بسته هارو روي هاست zymic استفاده كنم ولي ميكه امکان باز کردن بسته نصبی وجود نداشت
حالا يه راهنمايي كامل ميخواستم
-
-
سلام من وقتی میخوام نصب رو بزنم این ارور رو میده :
در حال بارگزاری بسته...
امکان باز کردن بسته نصبی وجود نداشت. ht tp://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/13130/57357/Joomla_Persian_1.5.22-Stable-Full_Package.zip.
If you see a PHP warning message above regarding "php_network_getaddresses: getaddrinfo failed", check whether allow_url_fopen is set to On in php.ini, and try to restart your web server
سلام دوستان
کسی جواب نمیده . من دفعه ی قبل فایل های جوملا رو تکه تکه کردم همشو و بعد آپ کردم تو هاستم اما بعد از نصب جوملا اصلا خبری از نصب جوملا روی هاستم نبود . انگار که هیچ CMS ای نصب نیست :
کد:
www.tooptarinha.vgig.ir
وقتی هم میخوام از این اسکریپت استفاده کنم این ارور رو میده :
در حال بارگزاری بسته...
امکان باز کردن بسته نصبی وجود نداشت. h ttp://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/13130/57357/Joomla_Persian_1.5.22-Stable-Full_Package.zip.
If you see a PHP warning message above regarding "php_network_getaddresses: getaddrinfo failed", check whether allow_url_fopen is set to On in php.ini, and try to restart your web server
**
دو پست شما یکی شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)