سلام
جوملا1.6 رو برای تمرین روی لوکال نصب کردم ولی هرچی تلاش می کنم نمیتونم محل قرار گیری یوزر ها رو که داخل نسخه 1.5 بااضافه کردن ?tp=1 میومد پیدا کنم... :'(
لطفا کمک کنید
عنوان تاپیک اصلاح شد.

سلام
جوملا1.6 رو برای تمرین روی لوکال نصب کردم ولی هرچی تلاش می کنم نمیتونم محل قرار گیری یوزر ها رو که داخل نسخه 1.5 بااضافه کردن ?tp=1 میومد پیدا کنم... :'(
لطفا کمک کنید
عنوان تاپیک اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در جوملا 1.5 برخی کاربران از اینکه دیگران بتوانند موقعیتهای قالب مورد استفاده آنها را دقیق ببینند و ... رنج میبردند و برخی به نصب پلاگینهایی برای غیر فعال کردن این پارامتر دست میزدند. به همین منظور در جوملا 1.6 دیگر نیاز نیست شما پلاگینی را نصب کنید. برای اینکه بتوانید موقعیتهای قالب خود را مشاهده نمایید باید قبل از اضافه کردن ?tp=1 به ادامه index.php در تنظیمات قالب خود این گزینه را فعال نمایید و از حالت غیر فعال که در حالت پیشفرض تنظیم شده خارج نمایید.
به همین منظور قبل از اینکار وارد Template Manager شده و به قسمت Template بروید و بر روی گزینه Option کلیک کنید و گزینه مربوطه را فعال کنید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
ایشالله کی میتونیم فارسیشو از مامبولرن دانلود کنیم؟
ممنون
برای اینکه قالب های نسخه 1.5 رو روی اون بتونیم نصب کنیم باید کدوم پلاگین رو فعال کنیم؟
[quote author=Yashar313 link=topic=31111.msg154011#msg154011 date=1293209866]
ایشالله کی میتونیم فارسیشو از مامبولرن دانلود کنیم؟
[/quote]
دوست من به عنوان تاپیک دقت کنید!
[quote author=traway link=topic=31111.msg154015#msg154015 date=1293215370]
برای اینکه قالب های نسخه 1.5 رو روی اون بتونیم نصب کنیم باید کدوم پلاگین رو فعال کنیم؟
[/quote]
این تاپیک مربوط به نحوه نمایش موقعیت های قالب در جوملا 1.6 هست ، لطفاً سوال جدیدتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید.
**
تاپیک قفل شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)