-
سلام
لازم میدونم یک توضیح را در این خصوص بدم
آموزش افزونه نویسی در جوملا کار بسیار ساده ای است اما نه برای کسی که دانش زیادی از php نداره
معمولا در مورد استفاده از framework هایی مثل جوملا یا سیمفونی یا php cake توصیه می شود که کسی که میخواد یاد بگیره یک پروژه php و mysql را کامل انجام داده باشه تا یک درک خوب از برنامه داشته باشه تا وقتی میاد سراغ framework بفهمه چه کمک مهمی بهش شده و راحت درک کرده. الان بخواهیم آموزش بدیم ، تا شروع کنیم ، مثلا میخواهیم فلان داده را بخونیم ، ملت query بلد نیستند و هزار مورد دیگر
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-13-2011 01:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
خدارو شكر يك موافق پيدا شد كه بگه چرا نميشه همه عضو بشن. دقيقاً من هم همين رو عرض كردم. بايد بسته به صلاحديد مديران افراد رو انتخاب كرد كه حداقل بدونند فريم ورك چيه و جوملا از چه فريم ورك هايي استفاده مي كنه. نوشتن دسورات شرطي رو بلد باشه و ... . قرار نيست 30هزار عضو سايت همگي سؤال بپرسن. 30 نفر هم كافيه(زيادم هست). كه بشه با اين افراد پروژه هاي جوملا رو انجام داد چون واقعاً كسي به تنهايي نميتونه كامپوننت خوبي بنويسه و هميشه كار جمعي بهتر از فردي بوده. اميدوارم براي شروع 30 نفر پيدا بشه
-
-
من میشم نفر 31 ام
چون بجای نوشتن افزونه ترجیح میدم وقتم رو صرف تست و شناسایی افزونه های موجود بکنم
-
-
در كارهاي تيمي كل تيم يك كار را انجام نميده. مثلاً توي فوتبال ما فقط 11نفرو ميبينيم كه دارن بازي مي كنند. بقيه پشت زمينن
توي نوشتن كامپوننت هم 10نفر برناه مي نويسن.10 نفر تحقيق مي كنن 10 نفر بهينه ميكنن و .... . ما هم دقيقاً منظورمون همينه. يعني لازم نيست حتماً شما PHP رو كلاً از بر باشيد. بقيه هستند كه اطلاعاتشون را يا شما اشتراك بذارن. حالا كه بايد منتظر تصميم گيري مديران باشيم ببينيم ميشه فعلاً از همين شروع كرد يا نه
-
-

نوشته اصلی توسط
miladsafa
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت جناب فيروزمندان. جالبه كه همين الان داشتم ازتون كلگي مي كردم

. من با نظر شما در مورد جوملا كاملاً موافقم و معتقدم براي نتيجه ي بهتر در زمينه نرم افزارهاي طراحي وب بايد يك همبستگي و يك منبع باشه كه نيست. جوملا فقط نبايد ترجمه باشه و گسترش در كنار ترجمه معني پيدا مي كنه.وقتي كه يك تيم 5 نفره Virtuemart رو درست مي كنه يك تيم حداقل 30 نفره نمي تونه كامپوننت هاي ابر قدرت بسازه؟اونم تيم حرفه اي مثل جوملا فارسي؟قرار نيست بخش گسترش دهندگان يك فضاي عمومي داشته باشه. دليلشم گفتم كه خيلي ها اون فضا رو با فروم اشتباه مي گيرن. اما خب با نظر شما موافقم كه وقت كمه و مديران مشغولن. پيشنهاد مي كنم فعلاً بصورت خصوصي در همين فروم باشه و بعد مطالب رو منتقل كنيم به سايت اصلي. بازهم ميگم خصوصي باشه كه اشتباه نگيرن. حالا شما محيط رو ايجاد كنيد كه ما هم دست به كار شيم
سلام
مشخصات مورد نظر برای شما ارسال شد. (ایمیل) لطفا بررسی کنید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)