دوست عزیز یکبار ارسال بالایی که خودتان ارسال کردید رو مطالعه کنید !نوشته اصلی توسط taf30r [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما در خطاب به جوملا این مورد رو فرمودید ! نه اس ام اف ! در صورتی که مورد اس ام اف رو ما قبول داریم خودمون و بزودی به این منظور در تیم بحث و تکلیف این بخش هم مشخص خواهد شد. دلیل این موارد هم بیشتر بر میگرده به سیمپل ماشین که ... ! در صورتی که سوالی در رابطه با جوملا نبوده که در این مدت 6 ماه گذشته بیشتر از 24 ساعت طول بکشه جوابش داده بشه ! برخی تاپیکها هم البته بدون پاسخ ممکنه مونده باشن که اکثراً به دلیل پیگیری نکردن کاربر مربوطه هست !
اینکه سوال پرسیده بشه اسپم نیست و امیدوارم از صحبت من ناراحت نشده باشید. ولی خوب وقتی در تاپیکی که به بخش اس ام اف زده شده انتقاد به جوملا بشه ... ! شما سوال بپرسید کسی هم نخواهد گفت اسپم ! وظیفه ما اینجا همین هست که به سوالات پاسخ بدیم و اینکار رو با میل انجام میدیم.
به هر حال ما همگی باید با کمک همدیگه دانش همدیگه رو بالا ببریم. شما در یک انجمن دیگه به ما کمک میکنید و ما هم در این انجمن و ... به شما و دیگران. این رابطه بازگشتی هست :دی هیچکسی هم حقی بر گردن دیگری نداره.
انتقاد همیشه وارد هست. ولی به شرطی که به حق و به جا باشه ! به شخصه همیشه از انتقاد لذت میبرم و سعی میکنم مشکلات رو به همین روش برطرف کنم. فکر کنم ادامه این بحث هم در این تاپیک صحیح نباشه ! اگر بحثی بود در خصوصی و یا وال گفتگوی بین دو فرد وی بی در خدمتتان خواهم بود.
در مورد الزامات مدیریتی هم هر پیشنهادی داشتید لطفاً یا شخصاً به آقای فیروزمندان و یا در بخش انتقادات درج بفرمایید. ایشان مسئولیت مدیریت تیم را بر عهده دارند و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)