-
تنظیم سفارشی ادیتور مامبو برای ارسال مطالب کاربران و برداشتن قسمت تصاویر آن؟
سلام دوستان.یه سوال: حتما در جریان هستین که توی مامبو و در بخش منوی کاربری میشه یه لینک به کاربر داد تا بتونه مطلب ارسال کنه، سوال من اینه که چطوری باید اون ادیتوری که به کاربر نشون داده میشه رو یه جوری تنظیم کرد که قسمت تنظیمات مربوط به عکس ها رو نیاره و فقط دو تا قسمت مربوط به متن اصلی و اختیاری رو نشون بده. آیا اطلاعات این صفحه از فایل خاصی قابل تنظیم هستش طوری که توی مدیریت اصلی مامبو خللی ایجاد نشه و اونجا قسمت تصاویر بیاد؟با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2011 08:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به صورت پیشفرض مامبو از این امکان پشتیبانی نمیکنه. برای این منظور شما باید تغییراتی در کدها بدید که مستلزم آشنایی شما با API Mambo و PHP است
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
ممنون آقای فیروزمندان، پس ظاهرا راه دور و درازی در پیش دارم، نمیشه واسه قسمت کاربران ادیتور ساده مامبو رو ست کرد ولی تو مدیریت ادیتور اصلی باشه؟ احتمالا میشه ولی باز برمیگرده به حرف شما! به هر حال ممنونم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)