سلام من موقع نصب با خطای زیر مواجه شدم ولی نصب رو ادامه دادم حالا همش تو صحفحه دمو یک سری کد خطا نشان داده میشه !به نظر شما چی کار کنم تا این خطاها رفع شه؟
می خوام از اول نصب کنم اما بازم همین خطا دیده میشه چی کار کنم که این گزینه off شه.
![]()
سلام من موقع نصب با خطای زیر مواجه شدم ولی نصب رو ادامه دادم حالا همش تو صحفحه دمو یک سری کد خطا نشان داده میشه !به نظر شما چی کار کنم تا این خطاها رفع شه؟
می خوام از اول نصب کنم اما بازم همین خطا دیده میشه چی کار کنم که این گزینه off شه.
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. اين موارد رو بايد از PHP.ini فعال يا غير فعال كنيد. موفق باشيد
کدام خط رو باید ویرایش کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من فایل نصب انگیلیسی رو از خود سایت جوملا خوندم اما چیزی در این رابطه نداشت فقط گفته خودتون درست کنید اگه خطای قرمز رنگی بود در کتاب راهنمای فارسی هم چیزی نگفته در فایل راهنمای xampp و راهنمایی mildsafa گفته شده برای تغییر مشخصات php.ini رو تغییر بدید اینم هرچی ور رفتم نشد کسی نیست راهنمایی کنه؟کسی تا به حال به همچین مشکلی نخورده؟
در فایل php.ini خطی هست ببرای نمایش پیام های خطا
در اونجا نمایش پیامهای خطا رو خاموش کنید
output_bufferingبعد از اينكه خاموش كرديد لوكالتون رو ببنديد و دوباره باز كنيد.
; Default Value: Off
; Development Value: 4096
; Production Value: 4096
; display_errorsاين موردهم غير فعال كنيد.
; Default Value: Off
; Development Value: Off
; Production Value: Off
موفق باشيد
خوب من همین کار را میکنم (به display error دست نزدم ام output_buffering رو خاموش کردم اما جواب نمیده عجییییییییییب!!!!!)
![]()
عرض كردم دوباره اجرا كنيد. برنامه ی Xammp رو ببنديد و دوباره اجرا كنيد
دوست عزیزمون miladsafa زحمت کشیدن راهنمایی کردن من هم یک آموزش تصویری میزارم واسه کسانی که شاید یکم مثل من تازه کارند و همچنین کسایی که بعدا به این مشکل بر میخورن بتونن استفاده کنند(کاش پست ها قابلیت ویرایش داشت تا در پست اول این ها رو میزاشتم )
اگر به مشکل من برخوردید طبق عکس ها عمل کنید
اول سرور(که اینجا apache و از طیق xampp نصب شده) خاموش میکنیم واسه این کار به محل نصب xampp (در اینجا c:\xampp ) و فایل xampp-control.exe را اجرا کرده و مطابق شکل تمامی سرویس ها را خاموش میکنیم
حالا به محل نصب php میرویم (در اینجا c:\xampp\php ) و مطابق عکس عمل میکنیم
حالا دو باره به کنترل پنل برنامه xampp برمیگردیم تا سرور را فعال کنیم
حالا با باز کردن مرورگر و تایپ localhost یا 127.0.0.1 در آدرس بار و زدن php info از منوی php باید نتیجه رو ببینیم
حالا با تایپ آدرس جوملا وارد نصب میشویم (در اینجا من فایل های جوملا را در c:\xampp\htdocs\joomla نصب کردم پس در آدرس بار localhost/joomla را تایپ میکنم و پس از انتخاب زبان باید همه چی درست باشه display error بهتره روشن باشه تا اگه خطایی رخ داد متوجه بشوید)
با تشكر از زحمت شما. بهتر بود اينآموزش رو در ويكی ثبت می كرديد كه كاربرا به اونجا مراجعه كنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)