-
عدم نمايش مطالب منو در قسمت مديريت جوملا
سلام به همه دوستان خوب / من جوملا 1.5.14 و ويرچومارت را نصب كردم تمام كالاهاي فروشگاه را اضافه كردم الان مي خواستم چند تا مطلب اضافه كنم با اين مشكل مواجه شدم:
براي درج مطالب و تماس با ما و درباره ما و ... در منوي اصلي و ساير منوهايي كه ساختم مشكلي ندارم و در منوي اصلي در سايت نشان داده مي شود اما در بخش مديريت جوملا نشان داده نمي*شود حتما عكس زير را نگاه كنيد تا بيشتر منظورم را متوجه بشويد. لطفا بنده را راهنمايي كنيد تا مطالب درون منو اصلي و ساير منوها در بخش مديريت نمايش داده شود. با سپاس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براي ديدن توضيحات بيشتر به عكس زير توجه كنيد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-08-2011 03:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
نام کاربری و پسورد و آدرس ورود به بخش مدیریت رو برام خصوصی بفرستید تا بررسی کنم
-
-
-
-
امروز چك كردم ديدم به صورت كلي زير منوهاي بخش ها را نشان نميأهد مثلا در بخش خواندن پيغام*ها. لطفا بنده را راهنمايي بفرماييد
-
-
درود
اين موارد رو انجام بديد:
1- از جوملا ی فارسی اين تيم استفاده كنيد. ما از تغييرات ساير تيم اطلاعی نداريم
2- از آخرين نسخه جوملا استفاده كنيد.
3- از آخرين نسخه VirtueMart استفاده كنيد
موفق باشيد
ویرایش توسط safajuy : 09-09-2011 در ساعت 08:32 AM
-
-
يعني درست نمي*شود . من روي لوكال هاست همين ورژن جوملا و ويرچومارت را تست كردم . همه چيز آن درست بود؟!! نمي*توانيد من را در زمينه رفع اين مشكل راهنمايي كنيد.
آيا مي*شود از روي ويرچومارت و محصولات و كالاها بك آپ گرفت كه ديگر نيازي به ورود مجدد محصولات نباشد.
-
-
يه سری از تغييرات روی لوكال جواب نميده و خودش رو توهاست نشون ميده
به هر حال اين نسخه خيلی قديميه و اشكالات زيادی داشته كه برطرف شده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)