سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل جدی در انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل جدی در انجمن

من در انجمن ها سرچ زدم ولی جواب مناسبمو در مورد متصل کردن انجمن ها به مامبو پیدا نکردم
    من مامبو ورژن 4.6.1 و فورم SMF 1.1RC2 رو نصب کردم ولی هر کاری می کنم به هم وصل نمی شن
    من فقط می خوام مثل سایت شما ارسال های جدید انجمن ها در صفحه اصلی نشون داده بشه
    آدرس ار اس اس رو هم توی یک ماژول قرار دادم اونم جواب نداد
    کامپوننت متصل کننده ی آنها رو هم داناود کردم و نصب کردم اونم جواب نمی ده و این ارور رو میده

Warning: readcomversion(/home/madnesht/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php) [function.readcomversion]: failed to open stream: No such file or directory in /home/madnesht/public_html/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 371

Fatal error: readcomversion() [function.require]: Failed opening required '/home/madnesht/public_html//includes/domit/xml_domit_lite_include.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039 in /home/madnesht/public_html/administrator/components/com_smf/admin.smf.php on line 371

من احتیاج شدیدی به برقراری ارتباط بین اونادارم حداقلش اینکه ارسال های جدید رو بتونم در صفحه اصلی نشون بدم کافیه
    از دوستان تقاضا دارم که راهنمایی کنند

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)