چرا کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چطوری میتونم منو سمت راست سایتو فعال کنم که بتونم از مطالب سایت بهش لینک بدم. هر گزینه ای رو که پیش فرض میکنم میشه صفحه اصلی سایت. مثلا اگر عضویت پیش فرض باشه صفحه اصلی سایت میشه صفحه عضویت.

چرا کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چطوری میتونم منو سمت راست سایتو فعال کنم که بتونم از مطالب سایت بهش لینک بدم. هر گزینه ای رو که پیش فرض میکنم میشه صفحه اصلی سایت. مثلا اگر عضویت پیش فرض باشه صفحه اصلی سایت میشه صفحه عضویت.
ویرایش توسط saly33 : 04-27-2012 در ساعت 04:55 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
تو مدیریت ماژولها، منو رو سرچ کنید، بعد
مین منو(منو اصلی) که هیچی، منو دیگه باید تعیین موقعیت کنید، اگر تعیین موقعیت هم بلد نیستید بگید توضیح بدم ( باید موقعیت سمت راست سایتتون ببینید چیه اون رو فعال کنید)
منم همین مشکل دارم اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
منو ها در واقع لینک هایی هستند که به یک (یا یک مجموعه ای از) محتوا متصلند .نوشته اصلی توسط meysam6541 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما ابتدا محتوا را ایجاد کنید ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
بعد از مدیریت منوها یک منو جدید بسازید و با به منوهای موجود آیتم جدید اضافه کنید تا لینک های جدید را ایجاد کرده باشید .
بعد از مدیریت ماژولها یک ماژول جدید از نوع منو در موقعیتی که میخواهید اضافه کنید .
با تشکر از دوست عزیز که پاسخ دادن،
ولی ایشون مشکلشون درست کردن منو نیست، مشکل تعیین موقعیت منو رو دارنl
برای تعیین موقعیت منو:
یه صفحه اینترنت باز کنید و آدرس سایتتون رو به این شکل بزنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] sitetoon.com/?tp=1 یعنی به آدرس سایتتون
tp=1?/
رو اضافه کنید و اینتر رو بزنید، حالا سایتتون رو با موقعیتهایی که داره میبینید
مثلا میخواید منو در بالای سایت قرار بگیره
باید اسم موقعیت منو در بالای سایت
رو حفظ کنید
حالا بیاید مدیریت ماژولها و menu رو سرج کنید
، تعیین موقعیت منو رو بزنید و اسمی رو که حفظ کردید رو پیدا کنید و انتخاب کنیدش، برای منو راست هم سرچی که تو مدیریت ماژولها
کردید منو رو پیدا کنید و موقعیت راست سایتتون رو براش انتخاب کنید، البته بعضی سایتا منو سمت راست ندارن، امتخان کنید نیومد دیگه اشکال از جای دیگه است
موفق و پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)