-
پاسخ : میزان رضايت شما از پشتیبانی مامبولرن
سلام
ما واقعا راضی هستم از خدماتی که میدین امید وارم که تک تک گروهتون موفق باشن و همیشه سلامت
واقعا کاربران سایت سرمایه یک سایت هستن پس نیازی به پولی کردن نیست انقدر سرتون شلوغ هست که از راه های مختلف درآمد داشته باشید
هیچ جای دنیا کسی بدون دریافت هزینه و سود برای کسی کار انجام نمی دهد پس اگر دوستان عزیز در تیم مامبولرن دارن زحمت می کشن برای ما کاربران چون
ما کاربران سایت سرماییه یک سایت هستن پس براشون بدون نفع و سود نیست .
به نظر من زیبای این پشتیبانی بدون هزینه بودن و آنلاین بودنش هست (مسلما برای پشتیبانی های خیلی خاص هزینه دریافت بشه بهتره)
امیدوارم این تاپیک برای هدف خاصی ایجاد نشده باشه (مثلا بررسی پولی کردن خدمات رایگان)
با آرزوی موفقیت برای تمام مامبولرنی ها
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-30-2007 02:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مامبو خوبه ... مامبولرن عالیه ... مدیران مامبو خیلی عالین !!
دست گل تموم بچه های مامبو درد نکنه. با این پشتیبانی و مطالبی که به کاربران یاد میدید ما همیشه مدیون شما خواهیم بود.
اما یه اعتراض دوستانه.
خیلی از آموزش ها و مطالب نامرتب هستند.
مثلا پستهای خیلی مفیدی رو من بعد از 1 هفته گشتن تو سایت پیدا کردم و مطالب نسبتا ضعیفتر رو روزهای اول !!!
از مدیران محترم تقاضا دارم بهترین و ساده ترین آموزشها رو دم دست قرار بدن تا تازه واردها علاقه مند بشند !
بازم از تیم مامبولرن نهایت تشکر رو دارم و براشون آرزوی موفقیت همیشگی میکنم
-
-
سلام
ممنون از این پیشنهاد ...حتما در نسخه جدید سایت به این موضوع توجه بیشتری میکنیم .
یا علی
-
-
chand vaghte ghesmate download site az kar oftade
rasti keyboard man farsi nadasht
sorry
-
-
سلام
19 ) از تایپ به صورت Pingilish جدا خودداری کنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد . دوستانی که keyboard فارسی در اختیار ندارند میتوانند از لینک زیر استفاده کنند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همینطور که قبلا هم در تایپک های دیگه گفتیم در حال کار روی نسخه جدید مامبولرن هستیم و بخش دانلود جدید هم به زودی راه اندازی میشه .
یا علی
-
-
از زحمات بي دريغتون نهايت تشكرو دارم.
-
-
salam be Group Mambo Learn
vaghean bayad az tak take in group tashakor kard chon be nazare man faltarin group iran mibashan :-*
-
-
در پشتيباني واقعا سريع عمل ميشه خستگي هم تو كارتون نيست انشا اله كه هيچوقت خسته نشيد
-
-
من واقعا از پشتیبانی و پاسخگویی این تیم ممنونم.مسلما بخشی از توسعه ی وب در ایران مرهون زحمت های بدون چشم داشت تیم مامبو لرن است ... اما چند وقتی است که دیگه جوابی به سوالاتن بنده نمی دن! نمی دونم که بلک لیستس وجود داره یا نه و اینکه من چرا باید در اون باشم، اما هنوز امیدوارم....
بازم از زحمت های دوستان سپاسگزارم
-
-
سلام
از شما تشکرمیکنم. ضمن اینگه دوست عزیز هیچ بلک لیستی وجود نداره!
هر یک از کاربران و مدیران در صورتی که بتونند و وقت کنند به سوالات همه کاربران پاسخ میدهند.
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)