-
2 تا مشکل دارم لطفا رسیدگی کنید
با سلام خدمت اساتید گرامی
من توی سایتم به چند تا مشکل بر خوردم
1-من از اسلاید شو sj content slickslider resاستفاده می کنم توی اسلاید شو می خوام هر عکسی میدم با یه سایز نشون بده یه سایزی که از قبل خودم مشخص کردم الان هر عکسی میزارم با همون سایز خود عکس نشون میده حتی اگه عکس کوچک هم باشه اونو بزرگ می کنه
سورس XML اسلاید شو رو میذارم
با توجه به محدودیت کاراکتر نتونستم این پست و ارسال کنم مجبور شدم آپلود کنم
2- سوال دوم
من افزونه مگا نیوز رو نصب کردم
اول اینکه توی اونجا هم عکس ها با یه سایز نمایش داده نمیشه
دوم اینکه من توی سورس افزونه گفتم که 3 تا مجموعه رو نشون بده مثلا مجموعه 1 مجموعه 2 مجموعه 3 این 3 تا مجموعه نمایش داده میشه اما فقط توی مجموعه یک وقتی که خبری گذاشته میشه با کلیک روی اون خبر میره صفحه اون خبر -توی مجموعه دو و سه وقتی که روی لینک خبر کلیک می کنی میره تو یه صفحه دیگه که آدرس یه چیز دیگس ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])اما میاد توی صفحه ایندکس یعنی متن خبر رو نشون نمیده
ممنون می شم اگه جواب بدین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط hamidy : 12-27-2012 در ساعت 12:04 PM
دلیل: لینک حذف شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-26-2012 09:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
یه مشکل دیگه دارم اونم این که من از قالب Sj_esport استفاده می کنم وقتی راست چین کردم قالب اسکرول دار شده چکار کنم؟
-
-
سلام
دوست عزیز لطفا برای سوالات مختلف تاپیک جدید باز کنید.
قالب و افزونه های ذکر شده تجاری هستند.
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)