-
زبان ماجول را چه جوری عوض کنیم؟
سلام دوستان
من سایتمو به دو زبانه فارسی و انگلیسی گذاشتم و کلا قالب من انگلیسی بود
الان مشکای که دارم در قسمت فارسی ماجول هایی که من در سایتم گذاشتم مثلا upload فایل ،در قسمت تنظیمات این ماجول آپلود فایل زبان را هم که رو فارسی میزارم بازم سایت من به انگلیسی نمایش میده
؟؟؟
ممنون میشن راهنماییم کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-08-2013 08:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بايد ماژولت زبان فارسي داشته باشه تا بتونه فارسي نشون بده . بايد ماژولتو فارسي سازيش بكني و اگه بخواي تو يكي از تايپيكها فارسي سازي رو آموزش دادم اينم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشي
-
-
مرسی morteza jan من انجام میدم ،اگه مشکل بود دوباره میپرسم .
tnx
-
-
من مسیری که ماجول در سایتم نصب شده رفتم دوتا فایل mod_languages.xmlو mod_languages.php هست کدام رو عوض کنم طبق لینکی که گفتین؟؟؟
-
-
آهان مرسی باشه،من بازم سوالامو میپرسم خواهشا جواب بدین مرسی
-
-
بايد رو ماژول نصب نشده اين عمليات رو انجام بدي . اول ماژولت رو فارسي كن بعد نصب كن. موفق باشي
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید من این قسمتو en-GB بايد فايلي رو كه كپي كردي رو اسمش رو بذاري fa-IR و اگه مثلا اسم فايلت en-GB.com_fwrealestatelight.iniبود(مثال زدما اسمشو) تو بايد فقط قسمت قرمزي كه مشخث كردم رو تغيير بدي و بايد بقيه اسم بمونه .....که گفتید پیدا نمیکنم نمیدونم کجاست؟؟؟ لطفا راهنماییم میکنید؟؟
-
-
تو فايل ماژولته تو پوشه language
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
morteza جان سلام
من ماجولو فارسی کردم مرسی بابت راهنماییاتون خیلی عالی بود.ولی cssکه عوض میکنم راست چین که میکنم وقتی سایتو روی زبان انگلیسی هم میزارم باز راست چین هست چه کارکنم واسه حل این مشکل؟؟
مرسی
-
-
morteza جان سلام
من ماژولو فارسی کردم مرسی بابت راهنماییاتون خیلی عالی بود
من ماژولم را فارسی کردم،ولی cssکه عوض میکنم راست چین که میکنم وقتی سایتو روی زبان انگلیسی هم میزارم باز راست چین هست چه کارکنم واسه حل این مشکل؟؟
چه طوری باید برنامه نویسی شو عوض کنم بگم انگلیسی این فایل رو callکن فارسی فلان فایل را call کن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)