سلام من میخوام لوگوی سایتم که لوگوی جوملا است و عوض کنم اما نمی تونم ،محبت میکنید کمکم کنید از مباحث بالا چیزی عایدم نشد م من از جوملا فارسی 2.5.9 , فرم من هم yougrids استفاده میکنم
![]()

سلام من میخوام لوگوی سایتم که لوگوی جوملا است و عوض کنم اما نمی تونم ،محبت میکنید کمکم کنید از مباحث بالا چیزی عایدم نشد م من از جوملا فارسی 2.5.9 , فرم من هم yougrids استفاده میکنم
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود آخه چرا همه از این قالب استفاده می کنن؟ دوست گرامی به مسیر نصب قالب برید و در فولدر images تصویر logo.png رو با تصویر لوگوی خودتون تغییر بدید نکته تصویر شما باید با پسوند و نام logo.png باشد
با تشکر از جوابتون ببخشیدا منظور از مسیر نصب قالب همون مدیریت قالبها و اختصاصی کردن قالب هاست؟آخه توی استایل قالب images وجود نداره؟..............شما نظرتون کدوم قالبه ؟ و اگر قالبو من عوض کنم باید دوباره همه مطالبمو براش تعریف کنم؟به نظر شما سایت من که دارای طبقه بندی زیادی هست از کدوم قالب استفاده کنم بهتره ، خیلی خیلی ممنون
ویرایش توسط amin2 : 04-16-2013 در ساعت 05:17 PM
درود دوست گرامی من که سایت شما رو از نزدیک ندیدم و نمی دونم چه موضوعی داره اما این قالبی که اسمش رو نوشتید قالب پیش فرض جوملا هست اگر می خواید کارتون حرفه ای باشه از یه قالب دیگه استفاده کنید .
خیلی ممنون اگه میشه توضیحی در مورد مسیر نصب قالب هم بدید ممنون میشم
سلامانوشته اصلی توسط amin2 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز موضوع مد نظر شما تغییر favicon میباشد!
در این رابطه موضوع زیر رو دنبال فرمائید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
از داخل فایل های ساییتون میتوانید آیکن را تغییر دهید :: template -> yougrid -> images -> favicon.ico
با سلام و تشکر من میرم توی استایل قالب و مسیری که گفتین اما favicon.ico ندیدم حتی از find هم استفاده کردم اما نیست !!!!!!!نوشته اصلی توسط k_yk1987 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و تشکر من میرم توی استایل قالب و مسیری که گفتین اما favicon.ico ندیدم حتی از find هم استفاده کردم اما نیست !!!!!!!نوشته اصلی توسط k_yk1987 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
/*SITE IMAGES*/
img a, img {
border:0;
padding:0;
}
.img_caption {
text-align:center;
}
.img_caption.left {
float: left;
margin-right: 1em;
}
.img_caption.right {
float: right;
margin-left: 1em;
}
.img_caption.left p {
clear: left;
text-align: center;
padding:3px;
}
.img_caption.right p {
clear: right;
text-align: center;
padding:3px;
}
.contentdescription img {
padding:5px;
margin:0px;
}
/* END SITE IMAGES */
آیا منظور شما این قسمته ؟
/* OpenID icon style */
input.system-openid {
background: url([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) no-repeat;
background-color: #fff;
background-position: 0 50%;
color: #000;
padding-left: 18px;
}
من این قسمت و تغییر دادم اما توی سایت تغییر اعمال نمیشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط amin2 : 04-17-2013 در ساعت 11:21 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)