-
این همه انجمن ساز، کدوم به کارم میاد؟
سلام
من ی انجمن میخام برای سایتم که جوملایی هست بسازم اول رفتم سراغ کیوننا که دیدم قابلیت ها و قدرتش کمه برای چیزی که مد نظرمه بعد تحقیق کردم با این انجمن ساز ها آشنا شدم
الان نمیدونم کدومو استفاده کنم 
کدوم با جوملا بهتر اینتگریت میشه؟
SMF
vBulletin
IPBMyBB
phpBB
...
فارسی سازی و قالب های کدوم بهتره؟
بچه ها لطفا بی طرف جواب بدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-12-2013 03:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
قطعا vb یکی از قدرتمندترین هست و شاید بشه گفت حرف اول رو میزنه البته تجاری هست اما نسخه های نال شده هم توی نت فراوانه؟
حوزه کاری و امکانات رو بفرمایید بهتر میشه راهنمایی کرد خیلی وقتا انجمن سازی های دیگه همون قدرت رو بصورت رایگان در اختیارتون قرار میدن
-
کاربر مقابل از iwdm.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
حوزه کاری برق هست و برامون مهمه که نسخه نال نباشه چون شنیدم غیر قانونی هست و ممکنه از طرف شرکت سازنده بسته بشه،
احتمال داره در آینده اعضای فروممون خیلی زیاد بشن smf در تعداد بالا مشکلی پیدا نمیکنه؟
vB غیر نال رو با ارز باید تهیه کرد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
faraday
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حوزه کاری برق هست و برامون مهمه که نسخه نال نباشه چون شنیدم غیر قانونی هست و ممکنه از طرف شرکت سازنده بسته بشه،
برای جلوگیری از این امر می تونید از هاست ها وارز استفاده کنید اما خوب کلا قدرت vb بسیار بالاست در مورد سایر انجمن سازها منتظر پاسخ دوستان باشید در مورد وی بی سوالی داشتید بنده در خدمتم...
موفق باشید
-
کاربر مقابل از iwdm.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
الان ی تحقیق کردم دیدم قیمت vb خیلی زیاد در میاد...
در مقایسه بین smf و myBB چی دوستان؟
فکر کنم پشتیبانی فارسی smf بیشتر هست درسته؟ 
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چرا بالا نمیاد؟!
-
-
دروود
از smf استفاده کنید
*رایگان
*قدرتمند
*با پشتیبانی تیم جوملا فارسی
دانلود بسته اخرین ورژن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود بسته زبان فارسی
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)