-
-
2 کاربر زیر از keranchuf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
06-24-2013 09:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام 
با استفاده از افزونه فایرباگ که روی مرورگر فایرفاکس نصب میشه م یتونید ببینید برای 2 مورد اول در کجای فایل سی اس اس قالب تنظیمات بوردر و رنگ منو وجود داره و اونها را مطابق سلیقه تغییر بدید.
افزونه color zilla نیز می تونه برای انتخاب رنگ مورد نظر و کد هگزا رنگ کمکتون کنه.
بقیه قسمت ها را دوستان دیگه می تونند کمکتون کنند.
بنده خیلی وقته با smf کار نمی کنم.
شاد باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از navid.ok عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آدرس رو قرار بده
با استفاده از inspect element کروم هم قایل انجام هست!
lml, ,lml
-
کاربر مقابل از index.mailbox عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نوید عزیز منم بیشتر 2 تای اول رو می خوام بدونم ، هر وقت تونستید روش کار گزینه 1 و 2 رو بهم بگین ممنون میشم.
indwx.mailbox عزیز این آدرس فروم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، اگه روشش رو بگین ممنون میشم
با تشکر
-
-
قفلش کردی! برای نمایش کاربر نیاز به ثبت نام داره
توی کروم راست کلیک کن inspect element کد پیچ باز میشه / سمت راست selector ها هستن، شما کافیه روی هر بخش که میخواد دوباره مسیر رو کلیک کنی مثلا آوتار رو راست کلیک inspect element سمت راست شما باید border رو پیدا و 0 کنی
تغییرات اعمالی با رفرش حذف میشه، شما همون سمت راست بالای بخشی که border توش قرار داره میتوی اسم فایل css و حتی خطش رو هم پیدا کنی
رنگ بندی هم معمولا قالب داره / بقیه رو هم به همین شکل
-
-
سلام. میشه رو تصویر زیر یه توضیح بدین. من روی کادر دور آواتار (روی عکس آواتار نه ، کادر دور آواتار) کلیک راست کردم و inspect element رو انتخاب کردم که مثل تصویر زیر کلی گذبنه اومد. برای جذفش باید دقیقا چیکار کنم. (راستی جواب پ خ رو کلی فرستادم ، اما پ خ به شما ارسال نمیشه نمی دونم چرا) ممنون از لطفت
ویرایش توسط keranchuf : 06-25-2013 در ساعت 11:39 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
keranchuf
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. میشه رو تصویر زیر یه توضیح بدین. من روی کادر دور آواتار (روی عکس آواتار نه ، کادر دور آواتار) کلیک راست کردم و inspect element رو انتخاب کردم که مثل تصویر زیر کلی گذبنه اومد. برای جذفش باید دقیقا چیکار کنم. (راستی جواب پ خ رو کلی فرستادم ، اما پ خ به شما ارسال نمیشه نمی دونم چرا) ممنون از لطفت
"سمت راست شما باید border رو پیدا و 0 کنی"
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط index.mailbox : 06-26-2013 در ساعت 12:00 AM
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرض کنید من الان می خوام طبق تصویر زیر که با کادر سفید مشخص شده ، سایز کادر رو بزرگتر کنم ، که بتونم تصویر بزرگتری قرار بدم.
باید کدوم گذینه ها رو دستکاری کنم ،
بعد یه سوال دیگه
چطور با این تنظیمات اتفاقات تغییر افتاده ، برای همه کاربرا هم نشون میده ؟ یا فقط تغییرات برا خودمه ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)