-
بالا خره مامبو آجاکس 2 هم اومد !
سلام دوستان .
خوشحالم که شما دنباله ی این این مطلب رو گرفتید .
برای قدر دانی هم که شده ، کارهایی رو که گفته بودم انجام دادم . در ضمن کل مامبو رو هم آجاکس کردم .
یعنی تمام فرم و چیزهای دیگه رو .
دکمه های عقب و جلو بر در صفحه برای جابه جایی در صفحات . 
خلاصه عالی شده !
راستش من وقت نکردم یه تم دیگه درست کنم برای این ورژن . ولی طریقه ی کامل کردم رو در درون این فایل با اسم read.txt قرار دادم .
امیدوارم موفق باشید .
چند نکته :
1. من کامپوننت های اصلی رو آجاکس کردم ، ولی دو کامپوننت هستند که به دلیل نداشتن وقت ، نرسیم انها رو هم ویرایش کنم . از دوستانی که کامپوننت های خاصی رو می خوان که آجاکس بشه ، لطفا اطلاع بدن تا براشون درست کنم (آموزش این مساله سخته چون دارای قسمت های زیادی هست).
2.از کسانی که تم خواصی مورد نرشونه تقاضا دارم تا اون تم رو در اینجا قرار بدن یا به ایمیل من بفرستن تا براشون تبدیلش کنم ، البته اگه خودشون نمی تونن .
در ورژن های بعدی حتما به ساده کردن و زیبایی بیشتر اهمیت خواهم داد . همچنین سیستم مدیریت هم مد نظر من هست ، ولی کار خیلی سختیه ، چون بخش مدیریت همواره در حال تغییره . 
به امید موفقیت شما . ;D ;D ;D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-24-2007 08:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)