-
فروشگاه مناسب برای جوملا 3 چی هست؟
آقا من یه سایت جوملا 3 دارم. میخوام فروشگاه بهش وصل کنم ولی ویرچومارت نصب نمی شه. حالا موندم چیکار کنم؟
1- برم یه سایت جدید بزنم و ساب دامین و کلی وقت و داستان.... که مثلا اپن کارت نصب کنم
2- یا برم سراغ فروشگاه های جوملایی مثل جومشاپینگ یا هیکاشاپ وووو. که هیچ اشنایی باهاشون ندارم و ترسم اینه که آیا ماژ<ل بانکی دارن یا نه؟
3- رو شما بگید و پیشنهاد بدید. مرسی از لطف همگی
نمیخوام که کاربران در هر 2 سایت ثبت نام کنند. بلکه میخوام مدیریتشون یکجا باشه و هی نرم هر دو سایت رو مدیریت و به روزرسانی کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-29-2013 10:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز پیشنهاد بنده جوم شاپینگ میباشد.
موفق باشید
-
-
فعلا افزونه های معروف و کارامدی مثل جوم شاپ و ویرچومارت از نسخه جوملا 3 پشتیبانی نمی کنند
افزونه های فروشگاهی دیگر هم من تست نکردم اما ویرچومارت قدرتمند تر با امکانات زیاد تر اما کمی سردرگم برای تازه وارد هاست
جوم شاپینگ هم خیلی خوبه اما پشتیبانی و افزونه های جانبی کم داره
هر دو هم به بانک های داخلی و هم واسط های بانکی مانند زرین پال / پی لاین و.. وصل می شن
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فعلا افزونه های معروف و کارامدی مثل جوم شاپ و ویرچومارت از نسخه جوملا 3 پشتیبانی نمی کنند
افزونه های فروشگاهی دیگر هم من تست نکردم اما ویرچومارت قدرتمند تر با امکانات زیاد تر اما کمی سردرگم برای تازه وارد هاست
جوم شاپینگ هم خیلی خوبه اما پشتیبانی و افزونه های جانبی کم داره
هر دو هم به بانک های داخلی و هم واسط های بانکی مانند زرین پال / پی لاین و.. وصل می شن
دوستان ممنون. البته من به صورت کامل با ویرچومارت کار کردم و مشکلی با هیچ کجاش ندارم. صبحت اینجاست که میخوام کنترل پنل مدیریت فروشگاه رو بدم به خود شرکتی که براش سایت طراحی کردم و خودشون مدیریت محصولاتشون رو به عهده بگیرن. واسه همین یکی بودن تعداد کاربرا در دیتابیس برام مهمه
البته من دموی جوشاپینگ رو دیدم و وقتی روی جوملا 3.2 نصب کردم چندین بار ارور داد با اینکه نسخه 4.4 اونرو هم نصب کردم از سایت خودش
به نظرتون اگه اپن کارت نصب کنم روی یه دیتابیس بهتر نیست به این دلایل:
مدیریت سایت دست خودشونه
مدیریت محصولات و قیمت ها و بقیه داستان ها هم با خودشون.
فقط بنده زیر هر محصول لینک خرید اونرو به ساب دامین فروشگاه بزنم! ها چطوره
-
-
پیشنهاد من هنوز ویرچومارته.. مسلما نسخه مناسب جوملا 3 هم منتشر میشه چون طرفداران زیادی داره
فعلا با 2.5 شروع کنید و در صورت اپدیت شدن به نسخه 3 اون رو به راحتی اپدیت کنید
اپن کار هم خوبه اما فقط فروشگاهه ولی ویرچومارت جدا از فروشگاه سیستم مدیریت محتوا هم هست که با جوملا یکپارچه سازی شده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)