سلام دوستان.من قصد دارم یه سایت خبری راه اندازی کنم بنظرتون برای بخش های سیاسی اقتصادی فرهنگی و... برای هر بخش از ساب دامین استفاده کنم یا خیر؟لطفا کامل راهنمایی کنید.تشکر

سلام دوستان.من قصد دارم یه سایت خبری راه اندازی کنم بنظرتون برای بخش های سیاسی اقتصادی فرهنگی و... برای هر بخش از ساب دامین استفاده کنم یا خیر؟لطفا کامل راهنمایی کنید.تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یا خیر!نوشته اصلی توسط hitasb [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیریت مطالب سخت میشه، به خصوص اینکه نیاز به درج اخبار برای سایت های خبری خوب زیاد هست. به نظرم از ساب دامین استفاده نکنید.
اگر میخای از ساب دامین استفاده کنی از جوملا استفاده نکن و باید از یک سیستم مدیریت متمرکز استفاده کنی من در این مورد بهت دات نت نیوک dnn رو پیشنهاد میکنم یک سیستم مدیریت محتوای متمرکز که خودش قابلیت ساخت ساب دامین داره و مدیریتش متمرکزه الان شهرداری تهرانم از اون استفاده میکنه
اگر خواستی من در خدمتتم
کلا ساب دامین کلاسش بیشتره اما با جوملا و وردپرس سخته بخای ساب دامین بزنی
ممنون از جواباتون.ببخشید یه سوال دیگه.
سایتی مثل این سایت[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را چجور میشه راه اندازی کرد البته فقط با جوملا
ممنون.
دروود
این مورد خاصی نیست میتونید با یه صفحه html ساده هم بسازید ...
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)