-
مشکل ناپدید شدن منو "کامپوننت ها" پس از ارتقا به جوملا 3.7
با سلام
اگر پس از ارتقا به جوملا 3.7 در منوی کامپوننت ها در بخش مدیریت تعدادی از کامپوننت ها نمایش داده نمی شد ، مشکل به علت اشتباه بودن client_id می باشد که بروز رسانی به صورت کامل انجام نشده و کافیه با اجرای کد زیر مشکل را مرتفع نمایید:
کد:
-- Sync menutype for admin menu and set client_id correct |
UPDATE `#__menu` SET `menutype` = 'main', `client_id` = 1 WHERE `menutype` = 'main' OR `menutype` = 'menu';
مقدار #__ را با پیشوند جدول خود جایگزین نمایید
شاد باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از نوید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
05-02-2017 06:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من از بعد آپدیت جوملا به 3.7 هزارتا مشکل پیدا کردم که یکیش با راه حل شما برطرف شد.
مشکل بزرگی که الان دارم در عکس زیر واضح هست لطفا اگر راه حلی براش سراغ دارین دریغ نکنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
چه جالبه داخل جوملا جهانی و stack overflow چندتا از تاپیک هارا نگاه کردم دقیقا دیگرانم همین مشکلو دارن و کسی راه حل نداده. واقعا نسخه جدید جوملا افتضاحه. چند روزه عجیب غریب ترین مشکلات سرم میاد بخاطر این cms
-
-
متاسفانه تداخل های زیادی در صورت اپدیت خواهید داشت
خود من سه تا از سایت ها با ای جاکس مشکل دارند و لود نمیشن مجبورم بشینم تا پچ بیاد
اصلا اپدیت نکنید
-
-
میبخشید، من ناواردم، اگه میشه دقیقا بفرمایید که این قرار دادن کد مربوط به کدام فایل است. منظورم اینه که نشانی دقیق فایل را بگویید.
من نمیدانم که پیشوند را باید کجا قرار بدهم. (اسم و آدرس فایلی که باید تصحیح شود را لطف کنید.)
سوال دیگر من اینه که اگر الان تصحیحش نکنیم، در آپدیتهای بعدی حل میشه یا اینکه باید این تصحیح رو حتما انجام بدهیم؟
-
-
سلام دوستان
جوملا 3.7 مزایای بسیار زیادی داره ، ولی متاسفانه ارتقا به نسخه های جدیدتر خالی از مشکل نیستو روند بروز رسانی ساده تر شده است ، دوستانی که جوملا 1 را به 1.5 ارتقا دادند می دانند که این کار شاید چندین روز زمان می برد اما هم اکنون با کمی کار این امر امکان پذیر است.
در خصوص اجرا کد شما در فایلی نباید اینکار را انجام دهید بلکه باید در دیتابیس پیشوند جداول را جایگزین و سپس کوئری را اجرا نمایید
موفق و پیروز باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
نوید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
اگر پس از ارتقا به جوملا 3.7 در منوی کامپوننت ها در بخش مدیریت تعدادی از کامپوننت ها نمایش داده نمی شد ، مشکل به علت اشتباه بودن client_id می باشد که بروز رسانی به صورت کامل انجام نشده و کافیه با اجرای کد زیر مشکل را مرتفع نمایید:
کد:
-- Sync menutype for admin menu and set client_id correct |
UPDATE `#__menu` SET `menutype` = 'main', `client_id` = 1 WHERE `menutype` = 'main' OR `menutype` = 'menu';
مقدار #__ را با پیشوند جدول خود جایگزین نمایید
شاد باشید
با سلام
من همین کار رو کردم ولی باز برخی از کامپوننت ها نمایش داده نمیشه
از جمله آنها تماس و تبلیغات
توی بانک اطلاعاتی هم رفتم دیدم در فیلد آی دی همه یک است
فقط آیا ممکنه آی دی من فرق داشته باشد
-
-
سلام
کسی از دوستان در این خصوص نظری ندارد ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)