سلام...
می خواستم بپرسم که سایت های مامبویی خودشون تو موتور های جستجو ثبت می شن یا باید ثبتشون کرد؟اگه ثبت نمی شن پس تنظیمات قسمت admin در مورد ثبت در موتور های جستجو واسه چیه؟! :-X

سلام...
می خواستم بپرسم که سایت های مامبویی خودشون تو موتور های جستجو ثبت می شن یا باید ثبتشون کرد؟اگه ثبت نمی شن پس تنظیمات قسمت admin در مورد ثبت در موتور های جستجو واسه چیه؟! :-X
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من فکر نمی کنم که اتومانیک ثبت بشند -
الیته بستگی به بازدید کننده های سایتت داره
و در مامبو هم چیزی ندیدم مبنی بر ثبت در موتور های جتسجو گر من فقط ابن رو دیدم
قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو
شما اگه می خواین سایتون رو به موتور های جستجو گر معرفی کنید می تونید یه سری به این سایت بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون برای این هست که در لینکها از ؟ استفاده نشه. و قابل جستجو باشه.
برای ثبت در گوگل به آدرس های زیر بروید.
سایت رسمی خود گوگل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت چند تا موتور همزمان
قابل توجه دوستانی که قصد بهینه سازی ثبت در موتورهای جستجوگر (SEO) دارند:
این مقوله یک مقوله کاملاً تخصصی و مفصل هست! توصیه می کنم قبل از انجام این کار اطلاعاتتان را کامل کنید تا در موتورهای جستجوگر سایتتان نشان داده شده و Balcklist نشوید.
کاربران معمولاً فقط 100 سایت اول جستجو را مشاهده کرده (مطلب مورد نظر را در آنها پیدا می کنند)، زیر 100 تای اول نباشید فایده چندانی نخواهد داشت!!!
دوم اینکه ثبت موتورهای جستجوگر فقط تنظیم کلمات کلیدی نیست و به مسائل مهم دیگر نیز بستگی دارد که در این سایت و انجمن نمی گنجد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)