ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پخش موزيك هنگام بالا آمدن سايت

reza00
01-01-2008, 06:21 AM
به نام خدا
سلام
من ميخوام همزمان با بالا اومدن سايتم يه موزيك هم پخش بشه. چيكار بايد بكنم؟
تشكر

mhadaily
01-01-2008, 06:39 AM
&lt;!-- this script got from <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> by: Krishna Eydatoula --&gt;
&lt;embed &quot;1&quot; TYPE=&quot;application/x-mplayer2&quot; SRC=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> autostart=&quot;true&quot; WIDTH=&quot;120&quot; HEIGHT=&quot;50&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/p&gt;

&lt;font face=&quot;Tahoma&quot;&gt;&lt;a target=&quot;_blank&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> style=&quot;font-size: 8pt; text-decoration: none&quot;&gt;JavaScript Free Code&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/font&gt;

reza00
01-01-2008, 08:54 AM
سلام
آقا دسته شما درد نكنه عاليه ولي 1.تو اينترنت اكسپلورر من جواب نميده(با فايرفاكس مشكلي نداره) 2. اگه بخوام اون منوش در صفحه اول نشون داده نشه بايد چيكار كنم(چون براي اجرا حتما بايد در صفحه اول منتشر شود).
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تشكر.

mhadaily
01-01-2008, 08:57 AM
&lt;font face=&quot;Tahoma&quot;&gt;&lt;a target=&quot;_blank&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> style=&quot;font-size: 8pt; text-decoration: none&quot;&gt;JavaScript Free Code&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/font&gt;

این رو جذف کن ببین حل میشه

reza00
01-01-2008, 11:06 AM
راستش من از اولشم اين كد رو حذف كرده بودم. نشون دادن منوشو بيخيال ميشيم اشكال نداره. اما پخش نشدن موزيك در اينترنت اكسپلورر رو چيكار كنم.