به نام خدا
سلام
من ميخوام همزمان با بالا اومدن سايتم يه موزيك هم پخش بشه. چيكار بايد بكنم؟
تشكر

به نام خدا
سلام
من ميخوام همزمان با بالا اومدن سايتم يه موزيك هم پخش بشه. چيكار بايد بكنم؟
تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کد:<!-- this script got from [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] by: Krishna Eydatoula --> <embed "1" TYPE="application/x-mplayer2" SRC="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] autostart="true" WIDTH="120" HEIGHT="50"></embed></p> <font face="Tahoma"><a target="_blank" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] style="font-size: 8pt; text-decoration: none">JavaScript Free Code</span></a></font>
سلام
آقا دسته شما درد نكنه عاليه ولي 1.تو اينترنت اكسپلورر من جواب نميده(با فايرفاكس مشكلي نداره) 2. اگه بخوام اون منوش در صفحه اول نشون داده نشه بايد چيكار كنم(چون براي اجرا حتما بايد در صفحه اول منتشر شود).
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشكر.
<font face="Tahoma"><a target="_blank" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] style="font-size: 8pt; text-decoration: none">JavaScript Free Code</span></a></font>
این رو جذف کن ببین حل میشه
راستش من از اولشم اين كد رو حذف كرده بودم. نشون دادن منوشو بيخيال ميشيم اشكال نداره. اما پخش نشدن موزيك در اينترنت اكسپلورر رو چيكار كنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)