ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا میشه نسخه فارسی MostlyCE رو دانلود کرد ؟

irangame2
03-03-2008, 09:17 PM
من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[

کسی این مامبوت رو داره ؟

mhadaily
03-04-2008, 05:00 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این مامبوتش هست دانلود کنید

Shahryar_NEO
05-29-2008, 05:44 AM
ممنون مجید جان اما این مشکل داره :

Fatal: Installer unrecoverable ZIP error PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) in /home/shahrsak/public_html/media/bot_mostlyceV2.2.zip

گویا درست ZIP نکردید اگه میشه یک بار دیگه Compress کنید بفرستید .

ممنون
شهریار

سعید
05-29-2008, 06:11 AM
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .

Shahryar_NEO
05-29-2008, 09:56 AM
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .

این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !

موفق باشید
شهریار

سعید
05-29-2008, 10:18 AM
این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !

میشه واضح تر توضیح بدید ؟
من این کار رو انجام دادم. چرا نشه؟
نیازی هم به آپلود کردن دستی نیست. درست هم کار می کنه. ه روی مامبو نصب میشه. هم روی جوملا 1.1.15

Shahryar_NEO
06-01-2008, 11:19 AM
دوست عزیزم من این کار را کردم اما هیچ اتفاقی رخ نداد ( انتظار میرفت ! )

سعید
06-01-2008, 11:26 AM

کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.

Shahryar_NEO
06-01-2008, 11:29 AM

کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.

رفتم به پوشه Mambots/editors و سپس پوشه MOStlyce را زیپ کردم و در مامبو ( نصب جامع ) نصب کردم و بعد نصب شد و نوشته ادامه اما ! بعدش هیچ اتفاقی نیوفتاد ! یعنی در تنظیمات کلی نیست و کلا نیست .

سعید
06-01-2008, 11:38 AM
من آپلود کردم.
زود بردار که الان پاک می کنم ...
چون قراره فایل پاک بشه، توی انجمن نمی تونم بذارم. لینکش رو به پیغام خصوصی می فرستم.

سعید
06-01-2008, 11:47 AM
ضمنا اگه لطف کنید و روی فضاهای share آپلود کنید ممنون میشم. تا کاربرای دیگه هم اگه با هچین مشکلی برخوردن، بتونن استفاد هکنند.

Shahryar_NEO
06-03-2008, 06:40 AM
سعید جان چیزی که شما به من دادیم با اون کاری که گفتید فرق می کرد ! و این درست ادیتور کامل بود و مشکل من حل شد .

این هم قولی که داده بودم : دانلود MOStlyce 2.2 فارسی :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

باتشکر از سعید عزیز

سعید
06-03-2008, 10:14 AM
باوکنید هیچ فرقی نمی کرد.
فکر می کنید من خودم این رو از کجا آوردم؟
طبق همون دستور العمل ساختم!

بعد هم فایل رو که فرستادم برای این بود که مطمئن بشید که راه جواب میده.
میخاد فیلم بگیرم براتون بفرستم ؟؟؟

سعید
06-03-2008, 09:03 PM
این هم یک لینک دیگه :

yaser1
01-16-2009, 02:22 PM

این مامبوتش هست دانلود کنید

سلام
مشکل داره. عکساش لود نمیشه!

سعید
01-16-2009, 04:44 PM
چطور نصب کردید ؟
ابتدا باید مامبوت قبلی رو حذف کنید. سپس مامبوت جدید رو نصب کنید.

این جدیدترین نسخه ویرایشگر wysiwyg مامبو (mostlyce V3.0.5 ) هست.

yaser1
01-16-2009, 08:57 PM
سلام
یه مطلبی آقا محسن معرفی کرده بود در مامبولرن بنام دو اکستنشن مهم. از اونجا برداشتم.

قبلی رو هم حذف کردم اما دوباره که نصب کردم بازم همین جور بود.
اینو هم تست می کنم الان

yaser1
01-16-2009, 09:24 PM
سلام
قبلی مثل دفعه خط با یک میلیارد خط وارنینگ اما با پیغام موفقیت آمیز بودن پروسه حذف شد! که چند خطش را اینجا میگذارم

rning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/docs/index.html) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advhr/editor_plugin.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advhr/editor_plugin_src.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advimage/editor_plugin.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advimage/editor_plugin_src.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

و با کلی خطای دیگه، اونم با پیغام موفقیت! نصب شد!

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/images/media.gif) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: rmdir(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/images/) [function.rmdir]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 949

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/mostlyce.xml) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/admin.mostlyce.html.php) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/admin.mostlyce.php) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

Warning: rmdir(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/) [function.rmdir]: Directory not empty in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 949

اما ادیتور بدون کامندها لود میشه. آدرس رو هم مطابق آنچه در تنظیمات کلی است وارد شده ام. مامبوت رو منتشر کرده ام و در تنظیمات کلی هم ادیتور را همین گذاشته ام!
هم با IE چک کردم هم با FF

اینم نمایی از تنظیمات کامپوننت مربوطه که البته اثری از دکمه ذخیره درونش نیست!

و

سعید
01-17-2009, 04:50 PM
به پیام ها توجه کنید: Permission denied

شما دسترسی پوشه هایی که قرار هست تغییر کنند رو بررسی کنید. مثلا mambots - content - editor و ...

به این خط در سورس توجه کنید :

/home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934

یا علی