من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[
کسی این مامبوت رو داره ؟

من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[
کسی این مامبوت رو داره ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مامبوتش هست دانلود کنید
ممنون مجید جان اما این مشکل داره :
Fatal: Installer unrecoverable ZIP error PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) in /home/shahrsak/public_html/media/bot_mostlyceV2.2.zip
گویا درست ZIP نکردید اگه میشه یک بار دیگه Compress کنید بفرستید .
ممنون
شهریار
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .
[quote author=سعید link=topic=12137.msg73154#msg73154 date=1212041486]
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .
[/quote]
این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !
موفق باشید
شهریار
میشه واضح تر توضیح بدید ؟این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !
من این کار رو انجام دادم. چرا نشه؟
نیازی هم به آپلود کردن دستی نیست. درست هم کار می کنه. ه روی مامبو نصب میشه. هم روی جوملا 1.1.15
دوست عزیزم من این کار را کردم اما هیچ اتفاقی رخ نداد ( انتظار میرفت ! )
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=12137.msg73527#msg73527 date=1212319148]
[/quote]
کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.
[quote author=سعید link=topic=12137.msg73530#msg73530 date=1212319567]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=12137.msg73527#msg73527 date=1212319148]
[/quote]
کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.
[/quote]
رفتم به پوشه Mambots/editors و سپس پوشه MOStlyce را زیپ کردم و در مامبو ( نصب جامع ) نصب کردم و بعد نصب شد و نوشته ادامه اما ! بعدش هیچ اتفاقی نیوفتاد ! یعنی در تنظیمات کلی نیست و کلا نیست .
من آپلود کردم.
زود بردار که الان پاک می کنم ...
چون قراره فایل پاک بشه، توی انجمن نمی تونم بذارم. لینکش رو به پیغام خصوصی می فرستم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)