PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت برای سایت دوستیابی!

faramarz58
06-20-2006, 04:38 AM
سلام به همه دوستان به نظر شما بهترین کامپوننت برای ساخت سایت دوستیابی چیه؟ که امکان ثبت نام. آپلود عکس به پروفایل . سرچ و بقیه امکانات یه سایت دوستیابی رو داشته باشه ممنون از همه.

radman
06-20-2006, 08:39 AM
با سلام
به نظر من شما باید دنبال پورتال مخصوص همین کار برید.
چون مخصوص همین کاراست و نیاز شما رو برطرف میکنه..
مثل : گزگ و اورکات و غیره...
البته من چیزی سراغ ندارم اگه دوستان همچین پورتالی سراغ دارند معرفی کنند.
یا حق

ا

Siamak
06-20-2006, 11:25 AM
شما کافیه در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> جستجو کنید.

faramarz58
06-22-2006, 05:36 PM
Tashakor az hamatoon bachehaa, man to mamboxchange chizi peida nakardam, vali ye CMS digeh peyda kardam baraye site doostyaabi linkesho inja mizaram age khaastid shoma ham estefadeh konid : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
06-22-2006, 06:08 PM
سلام

ممنون فرامرز جان که این اطلاعات رو در اختیار بچه گذاشتین و اما یک خواهش :

19 ) از نوشتن تاپیک به صورت پینگیلیش خودداری کنید . تاپیک های فوق حذف خواهند شد . دوستانی که keyboard فارسی در اختیار ندارند از لینک زیر جهت فارسی نویسی استفاده کنند : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خواهش میکنم که قوانین انجمن رو مطالعه کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

faramarz58
06-23-2006, 06:41 AM
فیروزمندان عزیز بخ خدا شرمندتونم من از خونه یکی از دوستام اون پست رو گذاشتم که لپ تاپش اصلا فونت فافارسی نبود ولی اگه خدا بخواد ئاه دیگهدارم میام ایران حتما چنتا کیبورد فارسی با خودم میارم.