سلام به همه دوستان به نظر شما بهترین کامپوننت برای ساخت سایت دوستیابی چیه؟ که امکان ثبت نام. آپلود عکس به پروفایل . سرچ و بقیه امکانات یه سایت دوستیابی رو داشته باشه ممنون از همه.

سلام به همه دوستان به نظر شما بهترین کامپوننت برای ساخت سایت دوستیابی چیه؟ که امکان ثبت نام. آپلود عکس به پروفایل . سرچ و بقیه امکانات یه سایت دوستیابی رو داشته باشه ممنون از همه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
به نظر من شما باید دنبال پورتال مخصوص همین کار برید.
چون مخصوص همین کاراست و نیاز شما رو برطرف میکنه..
مثل : گزگ و اورکات و غیره...
البته من چیزی سراغ ندارم اگه دوستان همچین پورتالی سراغ دارند معرفی کنند.
یا حق
ا
شما کافیه در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جستجو کنید.
Tashakor az hamatoon bachehaa, man to mamboxchange chizi peida nakardam, vali ye CMS digeh peyda kardam baraye site doostyaabi linkesho inja mizaram age khaastid shoma ham estefadeh konid : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون فرامرز جان که این اطلاعات رو در اختیار بچه گذاشتین و اما یک خواهش :
خواهش میکنم که قوانین انجمن رو مطالعه کنید .19 ) از نوشتن تاپیک به صورت پینگیلیش خودداری کنید . تاپیک های فوق حذف خواهند شد . دوستانی که keyboard فارسی در اختیار ندارند از لینک زیر جهت فارسی نویسی استفاده کنند : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
فیروزمندان عزیز بخ خدا شرمندتونم من از خونه یکی از دوستام اون پست رو گذاشتم که لپ تاپش اصلا فونت فافارسی نبود ولی اگه خدا بخواد ئاه دیگهدارم میام ایران حتما چنتا کیبورد فارسی با خودم میارم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)