PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : session cache limiter

IISecurity.C
05-13-2008, 08:53 AM
با سلام من سایتم رو از سرور قدیمی به سرور جدیدم انتقال دادم الان به اررور زیر مواجه شده ام .لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی روی سرور باید انجام بدم تا مشکل حل بشه !!

Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32020 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/***/public_html/includes/functions/sessions.php on line 151

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/***/public_html/includes/functions/sessions.php:151) in /home/afra427/public_html/includes/functions/sessions.php on line 100

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/***/public_html/includes/functions/sessions.php:151) in /home/afra427/public_html/includes/functions/sessions.php on line 100

hossein.shokrzadeh
05-13-2008, 10:26 AM
سلام
Safe_mode خاموش... مواردی که اول مامبو مینویسه :)
میتونید یه xampp نصب کنید، phpinfo بگیرید، ببینید چه تنظیماتی داره
یا علی علیه السلام

IISecurity.C
05-13-2008, 11:46 AM
دوست عزیز safemode خاموش هستش . میشه در مورد xampp توضیح بدی!!!!! :'( هیچ سیستمی روی سرور مشکل نداره ولی نمیدونم چرا مامبو مشکل داره . لطفا راهنمایی کنید

mhadaily
05-13-2008, 12:19 PM
دوست عزیز

یک phpinfo از هاستت بگیر و کلمه ی safe mode رو سرچ کن انوقت خواهی دید که خاموشه یا روشن

اگر نشد برای من خصوصی بفرست تا بررسی کنم کامل بهت بگم خصوصی لطفا

IISecurity.C
05-13-2008, 04:17 PM
دوست من من مدیر سرورم خودم از خود php.ini خاموش کردم .میخوای عکس بگیرم بابا این چیزها خیلی سادس مشکل یه چیز دیگه است که فکر کنم توی tmp . همه چیز هم بدون مشکله فقط توی مامبو موندم .اگه راهی میدونین لطفا کمک کنید

mhadaily
05-13-2008, 07:48 PM
پیشنهاد می کنم یکبار دیکه مسیر پوشه تمپ /tmp رو ببرسی کنید ببنید ایا وجود داره و همچنین قابل نوشتن هست 777 هست یا خیر !
session.save_path این مسیر رو بیابید و ...

IISecurity.C
05-14-2008, 07:40 AM
tmp مگه ممکنه وجود نداشته باشه :-[ بله هست .مجوز هم 777 میشه منظورتون در مورد session.save_path نفهمیدم میشه توضیح بدین

firoozmandan
05-14-2008, 10:32 AM
سلام

شما در PHP.INI میتونید مسیر ذخیره session هارو تغییر بدید این کار توسط Session Save Path امکان پذیر هست

شما چک کنید ببینید در php.ini این مسیر روی /tmp ست شده یا ... ؟

یا علی

IISecurity.C
05-15-2008, 06:58 AM
با سلام مجدد از محیط session ها عکس گرفتم لطفا در صورت امکان چک کنید و در صورتی که تغییراتی لازم بود مطرح کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

firoozmandan
05-15-2008, 10:49 AM
سلام

خوب حالا از طریق ssh چک کنید ببینید دسترسی /tmp چیه ؟
owner چیه ؟
&amp;... ؟

یا علی

IISecurity.C
05-15-2008, 01:54 PM
777 nobody ولی درست نمیشه