-
session cache limiter
با سلام من سایتم رو از سرور قدیمی به سرور جدیدم انتقال دادم الان به اررور زیر مواجه شده ام .لطفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی روی سرور باید انجام بدم تا مشکل حل بشه !!
Warning: session_save_path() [function.session-save-path]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32020 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/***/public_html/includes/functions/sessions.php on line 151
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/***/public_html/includes/functions/sessions.php:151) in /home/afra427/public_html/includes/functions/sessions.php on line 100
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/***/public_html/includes/functions/sessions.php:151) in /home/afra427/public_html/includes/functions/sessions.php on line 100
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-13-2008 08:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : session cache limiter
سلام
Safe_mode خاموش... مواردی که اول مامبو مینویسه 
میتونید یه xampp نصب کنید، phpinfo بگیرید، ببینید چه تنظیماتی داره
یا علی علیه السلام
-
-
دوست عزیز safemode خاموش هستش . میشه در مورد xampp توضیح بدی!!!!! :'( هیچ سیستمی روی سرور مشکل نداره ولی نمیدونم چرا مامبو مشکل داره . لطفا راهنمایی کنید
-
-
دوست عزیز
یک phpinfo از هاستت بگیر و کلمه ی safe mode رو سرچ کن انوقت خواهی دید که خاموشه یا روشن
اگر نشد برای من خصوصی بفرست تا بررسی کنم کامل بهت بگم خصوصی لطفا
-
-
دوست من من مدیر سرورم خودم از خود php.ini خاموش کردم .میخوای عکس بگیرم بابا این چیزها خیلی سادس مشکل یه چیز دیگه است که فکر کنم توی tmp . همه چیز هم بدون مشکله فقط توی مامبو موندم .اگه راهی میدونین لطفا کمک کنید
-
-
پیشنهاد می کنم یکبار دیکه مسیر پوشه تمپ /tmp رو ببرسی کنید ببنید ایا وجود داره و همچنین قابل نوشتن هست 777 هست یا خیر !
session.save_path این مسیر رو بیابید و ...
-
-
tmp مگه ممکنه وجود نداشته باشه :-[ بله هست .مجوز هم 777 میشه منظورتون در مورد session.save_path نفهمیدم میشه توضیح بدین
-
-
سلام
شما در PHP.INI میتونید مسیر ذخیره session هارو تغییر بدید این کار توسط Session Save Path امکان پذیر هست
شما چک کنید ببینید در php.ini این مسیر روی /tmp ست شده یا ... ؟
یا علی
-
-
با سلام مجدد از محیط session ها عکس گرفتم لطفا در صورت امکان چک کنید و در صورتی که تغییراتی لازم بود مطرح کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
-
-
سلام
خوب حالا از طریق ssh چک کنید ببینید دسترسی /tmp چیه ؟
owner چیه ؟
&... ؟
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)