PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : نحوه راه اندازی یک چت رم در سایتم را میخواهم

_mohammad
06-07-2008, 11:01 AM
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای راه اندازی یک چت رم در سایت آیا امکاناتی در مامبو در نظر گرفته شده است و یا نه ؟

نوید
06-07-2008, 11:06 AM
بله است
Mambo Chat Module of 123FlashChat (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

شما باید این نرم افزار را نصب کنید و بعد ماژولو نصب کنید

دموی سیستم چت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

_mohammad
06-07-2008, 11:26 AM
برای ورود به بخش چت نیاز است که کاربران عضو شود آیا این ماجول از دیتابیس خود مامبو استفاده می کنه (منظورم جدول مربوط به اعضایی است که در سایت عضو شده اند) و یا اینکه کاربرانی که عضو سایت هستند برای استفاده دوباره باید عضو شوند این بار برای چت .

(آقا نوید برای استفاده از این ماجول نیاز به انجام کار دیگری است یا نه یعنی به همین راحتی با اضافه کردن این ماجول بخش چت راه اندازی می شود )

فکر کنم برای استفاده از این امکان چت نیاز به flash server هست درسته یا نه نیازی نیست ؟
آیا خود شما از این امکان استفاده کرده اید ؟

لطفا بیشتر راهنمایی کنید

** پست های شما یکی شد

mhadaily
06-07-2008, 12:16 PM
خیر نباید عضو بشن دوباره نیازی نیست یکبار عضو سایت بشن کافیه
خیر نیاز به چیزی هم نیست

اما پیشنهاد میکنم چت روم اگر خیلی واجب نیست استفاده نکنید چون منابع سرور رو زیاد استفاده می کنه

یاعلی

Desperados
06-08-2008, 03:17 PM
از چت IRC هم ميتوني استفاده كني :)

mhadaily
06-08-2008, 07:18 PM
از چت IRC هم ميتوني استفاده كني :)

دوست من

به دقت تاپیک هارو از ابتدا بخونید وبعد سعی کنید اگر جوابی هم میدهید کامل باشه تادوستان بهره مند بشن و البته به سوال هم ربطی داشته باشه

ممنون از شما :)