سلام دوستان
می خواستم بدونم برای راه اندازی یک چت رم در سایت آیا امکاناتی در مامبو در نظر گرفته شده است و یا نه ؟

سلام دوستان
می خواستم بدونم برای راه اندازی یک چت رم در سایت آیا امکاناتی در مامبو در نظر گرفته شده است و یا نه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما باید این نرم افزار را نصب کنید و بعد ماژولو نصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ورود به بخش چت نیاز است که کاربران عضو شود آیا این ماجول از دیتابیس خود مامبو استفاده می کنه (منظورم جدول مربوط به اعضایی است که در سایت عضو شده اند) و یا اینکه کاربرانی که عضو سایت هستند برای استفاده دوباره باید عضو شوند این بار برای چت .
(آقا نوید برای استفاده از این ماجول نیاز به انجام کار دیگری است یا نه یعنی به همین راحتی با اضافه کردن این ماجول بخش چت راه اندازی می شود )
فکر کنم برای استفاده از این امکان چت نیاز به flash server هست درسته یا نه نیازی نیست ؟
آیا خود شما از این امکان استفاده کرده اید ؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
** پست های شما یکی شد
خیر نباید عضو بشن دوباره نیازی نیست یکبار عضو سایت بشن کافیه
خیر نیاز به چیزی هم نیست
اما پیشنهاد میکنم چت روم اگر خیلی واجب نیست استفاده نکنید چون منابع سرور رو زیاد استفاده می کنه
یاعلی
از چت IRC هم ميتوني استفاده كني![]()
[quote author=Desperados link=topic=14005.msg74471#msg74471 date=1212938252]
از چت IRC هم ميتوني استفاده كني
[/quote]
دوست من
به دقت تاپیک هارو از ابتدا بخونید وبعد سعی کنید اگر جوابی هم میدهید کامل باشه تادوستان بهره مند بشن و البته به سوال هم ربطی داشته باشه
ممنون از شما![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)