PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نداشتن ادامه مطلب

Danial_Hiv
07-27-2008, 05:10 PM
با درود
برخی از مطالبی که می زنم ادامه مطلب نداره
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
الان اولین مطلب رو ببنید.
چند بار پاک کردم و زدم اما نمیاد ادامه مطلب
مطلب هم تو شرح می زنم
مثل همیشه
مثل همیشه که ارسال می کنم می زنم
اما این طوری میشه

abtin
07-27-2008, 05:20 PM
سلام

منوی مذاهب رو ویرایش کنید . از قسمت پارامتر ها چک کنید ادامه مطلب: روی نمایش تنظیم شده باشد

Danial_Hiv
07-29-2008, 12:27 PM
والا چنين چيزي نديدم &gt;:(

adineh
07-30-2008, 06:00 AM
چی شد دوست عزیز مشکلتون حل شد؟
الان که سایت شما در دسترس نیست . ببینم این مطالبی که لینک ادامه مطلب ندارن مربوط به یک مجموعه هستند یا خیر؟

Danial_Hiv
08-01-2008, 04:19 PM
نه والا
ادامه مطلب نمياد &gt;:(
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Danial_Hiv
08-01-2008, 04:46 PM
اعصاب ما خراب شد
باز نيومد
يكي نيست به داد ما برسه
فرهنگ غنی ایرانی باید شناخت 1
نویسنده Administrator
۱۱ مرداد ۱۳۸۷
ایرانیان چه پیش از اسلام در زمان زرتشت و چه در پس از اسلام یکتا پرست بودند و در زمره نامورترین ملتهای متدین جهان قرار داشتند . سپاس از خداوند بزرگ در هیچ زمان و مکانی بر یک ایرانی پوشیده نبوده است .بسیاری از مردمان بر این باورند که اروپاییان هنگامی که بر میز غداخوری می نشینند

abtin
08-03-2008, 07:31 AM
iranbarma.com/index.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id=68&amp;Itemi d=43

این لینک ثابت مطلبی هست که می گید ! ادامه ی مطلبی توش نیست که لینک ادامه ی مطلب بیاد !

فکر کنم مشکل از منو هاتون باشه . من یادمه این مطلب توی بخش مذاهب بود . ولی حالا که می بینم توی آبادان &gt;&gt; اطلاعات عمومي هست ! در صورتی که توی آبادان این مطلب نیست !

من فکر کنم بهتر بود شما مامبوتون رو بدون نصب اطلاعات اولیه نصب می کردید تا خام باشه . الان یکم در هم بر همه !

بخش ها و منو های مربوط به مطالبی که ادامه مطلب نداره رو پاک کنید و دوباره بسازید ببینین مشکل حل میشه ؟

Danial_Hiv
08-09-2008, 05:53 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 35&amp;Itemid=67

اين درسته
اما باز مشكل داره
نمياد ادامه مطلب &gt;:(

atoofy
08-10-2008, 09:18 AM
سلام. هر چی هست از اون مجموعه ی اطلاعات عمومی هست! باید اونو ویرایش کنید.شما چند تا مطلب دیگه توی همین مجموعه منتشر کنید ببین ادامه ی مطلب دارن یا نه. اگر همه مثل این مطلب ، ادامه ی مطلب نداشتند باید توی پارامترهای منوی اطلاعات عمومی مشکل را بررسی کنید.

یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــــلی

Danial_Hiv
08-13-2008, 05:04 PM
درود
شاخه كه درسته
نمياد ادامه مطلب بعضي جاها
تو مذاهب هم مطلب مي زنيم نمياد
ديوانه شدم

atoofy
08-13-2008, 11:11 PM
شاخه كه درسته
نمياد ادامه مطلب بعضي جاها
سلام. منظورتون از شاخه درسته یعنی تنظیماتش درسته؟یعنی توی همون شاخه بعضی مطالب ، دکمه ادامه ی مطلب دارند و بعضی ها ندارند؟
مامبوتون چنده؟ بهتره یه ارتقاء بدید چون ممکنه بعضی فایل ها ....

یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی