-
نداشتن ادامه مطلب
با درود
برخی از مطالبی که می زنم ادامه مطلب نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان اولین مطلب رو ببنید.
چند بار پاک کردم و زدم اما نمیاد ادامه مطلب
مطلب هم تو شرح می زنم
مثل همیشه
مثل همیشه که ارسال می کنم می زنم
اما این طوری میشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-27-2008 05:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نداشتن ادامه مطلب
سلام
منوی مذاهب رو ویرایش کنید . از قسمت پارامتر ها چک کنید ادامه مطلب: روی نمایش تنظیم شده باشد
-
-
والا چنين چيزي نديدم >
-
-
چی شد دوست عزیز مشکلتون حل شد؟
الان که سایت شما در دسترس نیست . ببینم این مطالبی که لینک ادامه مطلب ندارن مربوط به یک مجموعه هستند یا خیر؟
-
-
نه والا
ادامه مطلب نمياد >
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
اعصاب ما خراب شد
باز نيومد
يكي نيست به داد ما برسه
فرهنگ غنی ایرانی باید شناخت 1
نویسنده Administrator
۱۱ مرداد ۱۳۸۷
ایرانیان چه پیش از اسلام در زمان زرتشت و چه در پس از اسلام یکتا پرست بودند و در زمره نامورترین ملتهای متدین جهان قرار داشتند . سپاس از خداوند بزرگ در هیچ زمان و مکانی بر یک ایرانی پوشیده نبوده است .بسیاری از مردمان بر این باورند که اروپاییان هنگامی که بر میز غداخوری می نشینند
-
-
iranbarma.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 68&Itemid=43
این لینک ثابت مطلبی هست که می گید ! ادامه ی مطلبی توش نیست که لینک ادامه ی مطلب بیاد !
فکر کنم مشکل از منو هاتون باشه . من یادمه این مطلب توی بخش مذاهب بود . ولی حالا که می بینم توی آبادان >> اطلاعات عمومي هست ! در صورتی که توی آبادان این مطلب نیست !
من فکر کنم بهتر بود شما مامبوتون رو بدون نصب اطلاعات اولیه نصب می کردید تا خام باشه . الان یکم در هم بر همه !
بخش ها و منو های مربوط به مطالبی که ادامه مطلب نداره رو پاک کنید و دوباره بسازید ببینین مشکل حل میشه ؟
-
-
اين درسته
اما باز مشكل داره
نمياد ادامه مطلب >
-
-
سلام. هر چی هست از اون مجموعه ی اطلاعات عمومی هست! باید اونو ویرایش کنید.شما چند تا مطلب دیگه توی همین مجموعه منتشر کنید ببین ادامه ی مطلب دارن یا نه. اگر همه مثل این مطلب ، ادامه ی مطلب نداشتند باید توی پارامترهای منوی اطلاعات عمومی مشکل را بررسی کنید.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــــلی
-
-
درود
شاخه كه درسته
نمياد ادامه مطلب بعضي جاها
تو مذاهب هم مطلب مي زنيم نمياد
ديوانه شدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)