PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورژن بعدی...

sogoli
09-13-2008, 12:15 PM
سلام
فکر می کنم سوال اکثر کاربران سایت این باشه که ورژن بعدی مامبو تو چه مرحله ایی هست و ایا این ورژن 4.7 هست یا 4.6.x
ممنون میشم مدیران انجمن پاسخ دهند.

mehrabun
09-13-2008, 01:02 PM
سلام
البته من مدير نيستم. فقط اون تصوري كه دارم رو ميگم.
رودمپ مامبو در اينباره توضيحات بسياري داده. ميتونيد از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اين فايل رو بگيريد و مطالعه كنيد.
در اين فايل تمام آينده مامبو شرح داده شده است.
اگر دقت كنيد مراحل پيشرفت مامبو در همون ابتداي فايل اعلام شده.
نسخه بعدي 4.7 و سپس 5 خواهد آمد.

موفق و مؤيد باشيد.

sogoli
09-13-2008, 01:13 PM
دوست عزیز من اون فایل رو خوندم ولی نکته ایی که هست مدیران انجمن قبلا به این موضوع اشاره کرده بودند که ورژن 4.7 و 5 رو برای ازمایش دارند تا باگهای اون در بیاد.فقط در حد اطلاع رسانی می می خوام از وضعیت ورژن بعدی تاریخ و چگونگی عرضه ان باخبر شوم.

firoozmandan
09-13-2008, 01:34 PM
سلام

انشالله هر موقع لازم باشه که در این مورد توضیحاتی بدیم در صفحه اصلی سایت کامل توضیح میدیم .

راستی کار Migrate سایت شما از مامبو به میترا به کجا رسید ؟ امیدوارم موفق باشید .

!

یاعلی

sogoli
09-14-2008, 05:31 AM
سلام

انشالله هر موقع لازم باشه که در این مورد توضیحاتی بدیم در صفحه اصلی سایت کامل توضیح میدیم .

راستی کار Migrate سایت شما از مامبو به میترا به کجا رسید ؟ امیدوارم موفق باشید .

!

یاعلی

سلام
به هر جهت ما مشتاق شنیدن خبرهای جدید هستیم.
در خصوص Migrate هم در 2جمله می گم :

&quot; اگر دنبال یک cms برای جایی که امنیت ،پایداری ،پشتیبانی ontime و امکانات در حد قابل قبول باشم : 100% انتخاب اول من مامبو خواهد بود&quot;

&quot;اگر دنبال یک cms برای جایی که امکانات فراوان و تنوع اکستنشنها و قالب بدون در نظر گرفتن موارد بالا باشم : 100% انتخاب اول من جوملا و میترا خواهد بود&quot;

دلیل این امر این هست که اگر کارفرما یک قابلیت ویژه ایی برای سایت خود بخواهد که در اکستنشنهای مامبو نباشه ، میشه اونو طراحی کرد بعد دیگر موضوع این هست که چون امنیت یک امر نسبی هست و در یک بازه 0 تا 100 هست و بصورت مطلق نیست لذا این واقعیت اشکار هست که می توان به امنیت مامبو اعتماد داشت که اگر امنیت ان مشکل داشته باشه ، کل کار زیر سوال میره وکارفرما....پس امنیت و پایداری مانند اکستنشن قابل طراحی نیست.