سلام
فکر می کنم سوال اکثر کاربران سایت این باشه که ورژن بعدی مامبو تو چه مرحله ایی هست و ایا این ورژن 4.7 هست یا 4.6.x
ممنون میشم مدیران انجمن پاسخ دهند.

سلام
فکر می کنم سوال اکثر کاربران سایت این باشه که ورژن بعدی مامبو تو چه مرحله ایی هست و ایا این ورژن 4.7 هست یا 4.6.x
ممنون میشم مدیران انجمن پاسخ دهند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
البته من مدير نيستم. فقط اون تصوري كه دارم رو ميگم.
رودمپ مامبو در اينباره توضيحات بسياري داده. ميتونيد از آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اين فايل رو بگيريد و مطالعه كنيد.
در اين فايل تمام آينده مامبو شرح داده شده است.
اگر دقت كنيد مراحل پيشرفت مامبو در همون ابتداي فايل اعلام شده.
نسخه بعدي 4.7 و سپس 5 خواهد آمد.
موفق و مؤيد باشيد.
دوست عزیز من اون فایل رو خوندم ولی نکته ایی که هست مدیران انجمن قبلا به این موضوع اشاره کرده بودند که ورژن 4.7 و 5 رو برای ازمایش دارند تا باگهای اون در بیاد.فقط در حد اطلاع رسانی می می خوام از وضعیت ورژن بعدی تاریخ و چگونگی عرضه ان باخبر شوم.
سلام
انشالله هر موقع لازم باشه که در این مورد توضیحاتی بدیم در صفحه اصلی سایت کامل توضیح میدیم .
راستی کار Migrate سایت شما از مامبو به میترا به کجا رسید ؟ امیدوارم موفق باشید .
!
یاعلی
[quote author=فیروزمندان link=topic=16380.msg86786#msg86786 date=1221312851]
سلام
انشالله هر موقع لازم باشه که در این مورد توضیحاتی بدیم در صفحه اصلی سایت کامل توضیح میدیم .
راستی کار Migrate سایت شما از مامبو به میترا به کجا رسید ؟ امیدوارم موفق باشید .
!
یاعلی
[/quote]
سلام
به هر جهت ما مشتاق شنیدن خبرهای جدید هستیم.
در خصوص Migrate هم در 2جمله می گم :
" اگر دنبال یک cms برای جایی که امنیت ،پایداری ،پشتیبانی ontime و امکانات در حد قابل قبول باشم : 100% انتخاب اول من مامبو خواهد بود"
"اگر دنبال یک cms برای جایی که امکانات فراوان و تنوع اکستنشنها و قالب بدون در نظر گرفتن موارد بالا باشم : 100% انتخاب اول من جوملا و میترا خواهد بود"
دلیل این امر این هست که اگر کارفرما یک قابلیت ویژه ایی برای سایت خود بخواهد که در اکستنشنهای مامبو نباشه ، میشه اونو طراحی کرد بعد دیگر موضوع این هست که چون امنیت یک امر نسبی هست و در یک بازه 0 تا 100 هست و بصورت مطلق نیست لذا این واقعیت اشکار هست که می توان به امنیت مامبو اعتماد داشت که اگر امنیت ان مشکل داشته باشه ، کل کار زیر سوال میره وکارفرما....پس امنیت و پایداری مانند اکستنشن قابل طراحی نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)