توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : lمشكل در قراردادن متن در صفحات
mohajeranaustralia
09-18-2008, 09:22 AM
سلام به همه ممنون از اين انجمن خوبتون
من يه مشكل دارم با تنظيم نشدن صفحات سايت با ماژولهاي كناري سايتم يعني وقتي ماژول ها دو طرف صفحه هستند به اين مشكل برميخورم و اگر همه ماژولها يكطرف صفحه باشند مشكلي نيست و صفحه ميزونه ...يعني
من هر وقت متني رو در صفحه مي نوسيم متاسفانه در زير ماژول ها قرار مي گيره يعني اندازه صفحه از ماژول ها بيشتره و نميتونمن متن رو در اون قسمت صفحه اصلي قرار بدم اگر ميشه راهنمايي كنيد ممنونم :)
ghohestan
09-18-2008, 09:37 AM
لطفاً نشانی سایت و نام قالب سایت رو بذارین تا بررسی بیشتر انجام بشه.
mohajeranaustralia
09-18-2008, 12:16 PM
از پيگيريتون ممنونم
ادرس سايت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر تو سايت ببينيد من مجبور شدم همه ماژول ها رو ببيرم سمت راست صفحه چون مطالبي رو كه توي صفحه يا صفحات ديگري مي نويسم ميره زير ماژول هايي كه سمت چپ ميزارم
با تشكر :)
مهدی.
09-18-2008, 01:02 PM
سلام
قالب شما براي اضافه شدن يك موقعيت در سمت چپ ساخته نشده!
اين موقعيت بايد در يك جدول جديد ايجاد شود تا مشكلي برايتان پيش نيايد.
براي اينكار ميتونيد از طريق فايل index.php موجود در پوشه قالب و آموزشهاي ساخت قالب كمك بگيريد.
نيكبخت باشيد.
DesignX
09-18-2008, 07:19 PM
سلام
میشه یه عکس ازش بزارید
یا علی
mohajeranaustralia
09-19-2008, 11:13 AM
سلام ممنون از جوابتون
اين عكس سايته
ممنون خيلي ممنونم از اينكه توجه ميكنيد : :)
اين لينك عكس سايته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يه مشكلي ديگه هم كه هست اينه كه وقتي كاربر بر روي منوهاي ارسال مطلب يا ارسال لينك كليك ميكنه پيغام "شما مجاز به دسترسي به اين منابع نداريد "روي صفحه ظاهر ميشه در صورتيكه اين قسمت براي كاربران پابليكه و هر جوري تغيرش ميدم درست نميشه ميشه بگين مشكلش چيه ممنون ;)
mohajeranaustralia
09-19-2008, 11:17 AM
مهدی.
09-19-2008, 11:22 AM
سلام
در رابطه با سوال اصلي :
همونطور كه قبلاً گفتم شما بايد يك جدول در قالب ايجاد كنيد و موقعيت left رو به اون منتقل كنيد. براي ايجاد جدول فايل index.php موجود در پوشه قالب بايد ويرايش شود تا مشكل شما برطرف بشه.
سوال جديد خود را در يك تاپيك جداگانه مطرح نماييد.
نيكبخت باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.