توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال
mrsmhn
09-20-2008, 03:21 PM
سلام
می تونم سایتم و از لوکال هاست توی کامپیوترم به یه لوکال هاست روی کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟
میشه توضیح بدید
ممنون
مهدی.
09-20-2008, 03:31 PM
سلام
بله
محتويات پوشه شبيه ساز رو كاملاً منتقل كنيد.
اهم از تمام فايلهاي موجود براي مامبو و تمامي جداول موجود در phpmyadmin رو منتقل كنيد.
اگر هيچ تغييري بين دو سيستم نباشه مشكلي پيش نمياد.
در واقع اين كار هيچ تفاوتي با انتقال به هاست سرور نداره.
نيكبخت باشيد.
mrsmhn
09-20-2008, 03:59 PM
اخه از روی اموزش سایت انتقال دادم ولی وقتی روی کامپیوتر دیگه منتقل می کنم کامپوننت ها و ماژول ها و قالب هایی که نصب کرده بودم و توی قسمت مدیریت سایت نشون نمی ده
mrsmhn
09-20-2008, 07:16 PM
هیچ کس نیست جواب من و بده.
وقتی از یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه منتقل می کنم در کامپیوتر جدید کامپوننت ها و ماژول ها و قالب هایی که خودم نصب کرده بودم و توی صفحه مدیریت نشون نمی ده ولی توی فولداروشن هست مثلا کاموننت گالری داتسو توی فولدرش هست ولی توی منوی مدیریت نمایش نمی ده
راهنماییم کنید
ممنون
mhadaily
09-20-2008, 07:52 PM
دقیقا بگید چطور این کار رو کردید ؟
آیا دیتابیس هم منتقل شده ؟ چطور منتقل شده ؟ آیا فایل ها رو منتقل کردید ؟ آیا شبیه سازها یکی هست ؟ آیا کلمات عبور و اسم دیتابیس ها ... ؟؟ و ...
mrsmhn
09-20-2008, 10:28 PM
سلام اقا مجید
من کارایی که کردم به ترتیب زیره
اولا با کامپوننت ebackup یک بک اپ از سایتم درست کردم
دوما تمام فایل های سایتم را روی سرور جدید ریختم(فولدر instalation را هم اضافه کردم و configuration.php را حذف کردم)
سوما در سرور جدید(کامپیوتر جدید) شروع به نصب مامبو کردم به صورت زیر
نام هاست:localhost
نام کاربری MySQL:
root
کلمه عبور MySQL:خالی
نام بانک اطلاعاتی MySQL:دقیقا نام قبلی را برای این جدیده گذاشتم
پیشوند جداول MySQL:اینم دقیقا با نام قبلی
......................
نام کاربری مثل قبلی هست
کلمه عبور مدیر را تغییر دادم و کلمه عبور قبلی را براش گذاشتم
...........................
من این مراحل و انجام دادم و با این کار ها به مشکل برخورد کردم.بی زحمت بگید کجای کارم اشتباهه یا چه کاری باید بکنم
ممنون
مهدی.
09-20-2008, 10:33 PM
سلام
يكبار ديگه پست اول من رو بخونيد
سلام
بله
محتويات پوشه شبيه ساز رو كاملاً منتقل كنيد.
اهم از تمام فايلهاي موجود براي مامبو و تمامي جداول موجود در phpmyadmin رو منتقل كنيد.
اگر هيچ تغييري بين دو سيستم نباشه مشكلي پيش نمياد.
در واقع اين كار هيچ تفاوتي با انتقال به هاست سرور نداره.
نيكبخت باشيد.
حرفي از كامپوننت ebackup نياووردم!
شما دقيقاً همينجا رو اشتباه كرديد!
در ضمن به تاريخ و ساعت حضور كاربران دقت كنيد و منتظر بمانيد تا پاسخ سوالتان برايتان ارسال شود.
فكر نميكنم 3 ساعت زمان زيادي باشه. اينجا ربات نداريم.
نيكبخت باشيد.
mrsmhn
09-21-2008, 08:32 AM
اقای پسر مهربون حرفتون متینه.راست میگید.ولی اینقدر دوستان لطف دارن و حتی نصف شبا جوابمون و دادن که بد عادت شدم...
"اهم از تمام فايلهاي موجود براي مامبو و تمامي جداول موجود در phpmyadmin رو منتقل كنيد."این کار و چجوری انجام بدم؟میشه اقای پسرمهربون یکمی توضیح بدید .ممنون میشم
مهدی.
09-21-2008, 10:09 AM
سلام.
1)محتويات پوشه www شبيه ساز رو به كامپيوتر جديد منتقل كنيد.
2)جداول مربوط به مامبو را در آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بيابيد.
3)از جداول اكسپورت بگيريد و مطمئن شويد كه كاملاً تمامي جداول را اكسپورت گرفته ايد.
4)فايل موجود sql را در كامپيوتر جديد و به همان شكل كه اكسپورت گرفتيد، ايمپورت كنيد.
5)بقيه هم فكر كنم خودتون بلد باشيد.
اگر مشكلي پيش اومد بفرماييد.
نيكبخت باشيد.
mr_aliagha
09-21-2008, 04:17 PM
سلام.
اگه اشتباه نکنم یه آموزش تصویری هم از نحوه بک اپ گیری با phpmyadmin تو سایت بود که می تونید از اون کمک بگیرید.
اینم لینکش :
آموزش گرفتن بک آپ از دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
** عنوان لینک ویرایش شد
** دو پست شما یکی شد
mrsmhn
09-22-2008, 08:27 PM
براي import کردن چی کار باید بکنم.هر کاری می کنم پیغام خطا میده میشه یکمی توضیح بدید
با تشکر
atoofy
09-22-2008, 10:26 PM
سلام. در مورد ايمپورت كردن چند تا نكته بايد رعايت باشه مثلا اينكه نسخه ي مامبو ي اولي با مامبوي ديگر يكسان باشه و يا احيانا تنظيمات موقع اكسپورت ديتابيس در phpmyadmin با ديتابيس ديگر براي ايمپورت اطلاعات هماهنگ باشه.
چه خطايي مي ده؟
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي
مهدی.
09-22-2008, 10:33 PM
چك كنيد ببينيد نسخه phpmyadmin لوكال كامپيوتر قديمي، جديدتر (بروزتر) از لوكال كامپيوتر جديد نباشه. (چه جمله اي گفتم ;D - ده بار از روش بنويس تا متوجه بشي :D ;))
نيكبخت باشيد.
mrsmhn
09-23-2008, 07:18 AM
سلام دوستان
نکاتی که گفته بودید را رعایت کردم ولی باز پیغام خطا از خودش در می کنه.پیغامش اینه:
Error
SQL query:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS "mos_sitebanner"(
"bid"int( 11 ) NOT NULL ,
"cid"int( 11 ) NOT NULL default '0',
"type"varchar( 10 ) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default 'banner',
"name"varchar( 50 ) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default '',
"imptotal"int( 11 ) NOT NULL default '0',
"impmade"int( 11 ) NOT NULL default '0',
"clicks"int( 11 ) NOT NULL default '0',
"imageurl"varchar( 100 ) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default '',
"clickurl"varchar( 200 ) COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default '',
"date"datetime default NULL ,
"showBanner"tinyint( 1 ) NOT NULL default '0',
"checked_out"tinyint( 1 ) NOT NULL default '0',
"checked_out_time"datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
"editor"varchar( 50 ) COLLATE latin1_general_ci default NULL ,
"custombannercode"text COLLATE latin1_general_ci,
PRIMARY KEY ( "bid" ) ,
KEY "viewbanner"( "showBanner" )
) AUTO_INCREMENT =14;
MySQL said:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '"mos_sitebanner" (
"bid" int(11) NOT NULL,
"cid" int(11) NOT NULL default '0' at line 1
mrsmhn
09-23-2008, 07:46 AM
بازم سلام
یکمی باهاش ور رفتم پیغام خطاش درست شد.
حالا مشکل اینه توی سایت نمی ره.وقتی می خوام به صورت لوکال برم توی سایتم پیغام خطا میده.من یه بار دیگه مراحلی را که برای انتقال سایم انجام دادن را می گم.ببینید کجاش اشتباهه:
1-توی هر دو کامپیوتر یک ورژن برنامه اپاچی را نصب کردم(xamp)
1-فولدی که سایتم توش هست به اسم site را کپی کردم و توی کامپیوتر مقصد پیست(past) کردم
3-بعدم از توی کامپیوتر مبدا به صورتی که گفته بودید بک اپ گرفتم از دیتابیسم و توی کامپیوتر مقصد export کردم
4-به ادرس سایتم توی کامپیوتر مقصد می رم به ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پیغام خطای زیر را مامبو میده:
سایت به صورت موقت در دسترس نمی باشد.لطفا مدیر سایت رامطلع کنید.3
دوستان بی زحمت راهنماییم کنید
با تشکر
mrsmhn
09-24-2008, 10:02 AM
سلام
دو تا مطلب بالایی که نوشتم بی خیال بشید
چون دیروز هر دو تا مشکل بالایی را حل کردم
ولی یک مشکل جدید یدا کردم.وقتی سایت و منتقل می کنم به کامپیوتر جدید توی صفحه اصلی سایت پیغام خطاهای زیر را میده.در ضمن فارسی هم چرت و پرت می نویسه
Notice: Undefined offset: 0 in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 490
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 490
Notice: Undefined offset: 0 in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 492
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 492
Notice: Invalid property (Itemid) requested from mamboCore in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 278
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php: 490) in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 2754
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php: 490) in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 601
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php: 490) in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 602
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php: 490) in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 603
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php: 490) in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 604
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php: 490) in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 605
Notice: Invalid property (Itemid) requested from mamboCore in C:\Program Files\xampp\htdocs\site\includes\core.classes.php on line 278
خواهشا یکی کمکم کنه
ممنون
یا علی
مهدی.
09-24-2008, 10:14 AM
درباره ارورها نميدونم.
ولي درباره اينكه فارسي رو چرت و پرت مينويسه به اينخاطره كه ديتابيس رو latin1_general_ci ساختيد كه بايد utf8 قرار بديدش.
نيكبخت باشيد.
mrsmhn
09-24-2008, 01:35 PM
کسی پیغام خطا را نمی دونه واسه چیه؟
مهدی.
09-24-2008, 01:44 PM
headers already sent by رو در انجمن جستجو كنيد ببينيد ميتونيد مشكلتون رو برطرف كنيد!
نيكبخت باشيد.
mrsmhn
09-25-2008, 12:11 PM
مشکل بر طرف نشد!
firoozmandan
09-28-2008, 10:51 AM
سلام
وقتی این ارور میاد با رفرش کردن مجدد صفحه ارور ها حذف میشه ؟
اگر بلی بگید که دقیقا بگم برای حل مشکل چه کنید
یا علی
mrsmhn
09-28-2008, 12:01 PM
مامبو را ارتقا دادم دادم مشکل حل شد
حالا یعنی مامبو قبلیم اشکال داشت؟
iransbs
09-28-2008, 12:30 PM
با درود و سپاس
اگر مامبو را به نگارش 4.6.5 ارتقا دادید و کاستی درست شد، خب بی شک نادرستی در برنامه بوده :)، هر نگارش مامبو که منتشر می شود، به دلیل بر طرف سازی برخی کاستی ها و نادرستی ها و گاهی بهینه سازی و افزودن امکانات می باشد.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
mrsmhn
09-28-2008, 01:07 PM
از همه دوستانی که توی این مشکل راهنماییم کردن خیلی ممنون.مخصوصا دوستان :
پسر مهربون - اقای فیروزمندان-اقای سیادتی - mr_aliagha - اقای علی کاظم زاده و اقا مجید گل
خیلی ممنون
التماس دعا
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.